keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Onnelliset treenit

Agility saa kyllä koirat aina hymyilemään :) Ja joskus myös kartturin! Tänään oli oikein onnistuneet treenit. Toki myös keväinen lämmin auringonpaiste sai hymyn huulille!

Madde sai aloittaa. 1-8 oli Madden radan pätkä. Treenattiin pakkovalssi-jaakotusta 3 esteelle ja 5 saksalaista. Hienostihan se Maddis siellä taas viiletti. Purkiin irtosi hienosti ja oli muutenkin hyvän tuntuinen. Tehtiin sitten vielä keppejä niin että laitettiin kaikki ohjurit takasin ja aloitettiin vähän niinkuin alusta ;) Muutaman kerran yritti hyppiä ohjureiden yli mutta sitten ymmärsi että ei se niin onnistu ja rupesi taas homma kulkemaan. Otettiin keskeltä muutama ohjuri pois muutaman toiston jälkeen. Hyvin menee matalana ja hyvä rytmi. Tarketti edessä.

Otettiin myös A-n alastuloa erilaisilla häiriöillä. Myös pari toistoa puomin alastulon kontaktia.

Ponchon kanssa sitten koko rataa. Muutamaa kohtaa vähän hinkattiin että kartturi ymmärsi olla oikeassa kohdassa oikeaan aikaan. Poncho teki hommat niin kuin pitikin. Alussa meinas olla kierrokset vähän katossa kun ei viime viikolla päästy treeneihin ja pari rimaa tuli alas. Muuten pakkovalssit, jaakotukset ja saksalaiset toimi. Samoin putkiin irrotus yms. Pätevä Poncho!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kate x Link pentue laitettu alulle

Joulun aikaan laitettiin pienet Kate x Link pentuset tilaukseen <3 Nyt sitten odotellaan utraa. Jos urospentu kiinnostaa, niin ota...