Siirry pääsisältöön

Onnelliset treenit

Agility saa kyllä koirat aina hymyilemään :) Ja joskus myös kartturin! Tänään oli oikein onnistuneet treenit. Toki myös keväinen lämmin auringonpaiste sai hymyn huulille!

Madde sai aloittaa. 1-8 oli Madden radan pätkä. Treenattiin pakkovalssi-jaakotusta 3 esteelle ja 5 saksalaista. Hienostihan se Maddis siellä taas viiletti. Purkiin irtosi hienosti ja oli muutenkin hyvän tuntuinen. Tehtiin sitten vielä keppejä niin että laitettiin kaikki ohjurit takasin ja aloitettiin vähän niinkuin alusta ;) Muutaman kerran yritti hyppiä ohjureiden yli mutta sitten ymmärsi että ei se niin onnistu ja rupesi taas homma kulkemaan. Otettiin keskeltä muutama ohjuri pois muutaman toiston jälkeen. Hyvin menee matalana ja hyvä rytmi. Tarketti edessä.

Otettiin myös A-n alastuloa erilaisilla häiriöillä. Myös pari toistoa puomin alastulon kontaktia.

Ponchon kanssa sitten koko rataa. Muutamaa kohtaa vähän hinkattiin että kartturi ymmärsi olla oikeassa kohdassa oikeaan aikaan. Poncho teki hommat niin kuin pitikin. Alussa meinas olla kierrokset vähän katossa kun ei viime viikolla päästy treeneihin ja pari rimaa tuli alas. Muuten pakkovalssit, jaakotukset ja saksalaiset toimi. Samoin putkiin irrotus yms. Pätevä Poncho!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!