Siirry pääsisältöön

Keppitreeni ja esineruutua

Vaara on jo melkein kokonaan sula ja kivasti kuivunut joten menin koirien kanssa sinne lenkille. Tietenkin tein sitten Maddelle lyhyen jäljenpätkän johon laitoin kaksi keppiä. Leikin molemmilla kepeillä rauhassa. Hyvin meni jäljen päällä vaikka ei varmaan malttanut syödä yhtään ruokaa jäljeltä. Tosin kuivanappulaa oli vaan taskussa joten muutamia pudottelin jäljelle. Lähetin Ponchon sitten "siivoamaan" jäljen. Poncho ei vahingossakaan jätä ruokaa jäljelle ;) Tarkka tyttö siinä mielessä.

Sitten jatkettiin lenkkiä ja vähän myöhemmin tein yhden esineen etsinnän niin että tallasin kapean suikaleen ja vein yhden esineen. Koirat näki viennin. Molemmat oli kyllä erittäin päteviä koiria tänään. Esine nousi nopeesti ja Maddellakin melkein suora pisto. Aivan käsittämättömän nopeasti Madde on tuon jutun oppinut. No ehkä se pitää siitä ;)

Ompa kiva lenkkeillä taas tuolla vaarassa! Koiratkin nauttivat ja viilettivät innoisssaan pitkin metsää. Pihassa vielä pari toistoa keppejä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!