Siirry pääsisältöön

Kas:n kisat Oulussa

Kolme rataa kolmosille. Tuomarina Mika Moilanen. Rataprofiilit oli sellasta baana kaahotusta eteenpäin. Sitten tiukka käännös ja sitten taas toiseen suuntaan. Myös takaakiertoja löytyi. Ei mitään yli vaikeita. Lähtö nro 1. enteili sitä että tuloksilla ei juhlittaisi.

Ekalta radalta 5 pussin ohituksesta. Olisi pitänyt ottaa Poncho haltuun hypyn jälkeen mutta empä ottanut ja niin se kaahas kohti muuria. Muuten oikein sujuvaa rataa.

Toinen rata agirata. Tehtiin hieno hyl. A-n leijeröinnissä hätäilin enkä ohjannut tarpeeksi hyvin putkeen niin sujahti A:lle. Muuten sitten oikein mallikasta menemistä.

Vika rata myös agirata. Siltä 10. Yksi rima tuli alas kun ihan turhaan karjuin haltuun koiraa riman päällä. Sitten loppusuoralla rengas oli niin kurjassa kulmassa että suurin osa koirista sen hajoitti. Siitä siis toinen virhe. Poncho kyllä kulkee ja ohjautuu hyvin. Ryökäle kyllä karkas lähdössä vikalla radalla. Eipä ole tuota tehnytkään aikoihin.

keskimmäinen hyl rata ei tullut videolle.

Vielä siis jatkuu sm-nollien metsästys. Harmittavasti kolme irtonollaa puuttuu. Työ haittaa viikonloppuisin kisaamista joten saa nähdä miten ehditään saada nollat kasaan :/ Mutta kyllähän me yritetään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!