Siirry pääsisältöön

Jälki nro 3

Tein tänään tuohon pellolle jäljen Maddelle. Jälki oli ehkä 100m pitkä. Jälki oli vasta tuuleen. Ilma poutainen mutta pelto paikoitellen todella märkä. Ruokaa jäljellä säännöllisen epäsäännöllisesti. Keppejä 2 kpl. Vanheni puolituntia.

Mentiin taas kauheeta kyytiä jäljen alkuun. Nyt kuitenkin rauhoittui nopeemmin ja oli tarkempi ruuan kanssa. Eka keppi ei heti herättänyt mitään tunteita mutta hetken liinasta estettyäni malttoi nostaa kepin. Leikittiin kepillä hetki. Toinen keppi nousi jo nopeemmin. Nyt ajoi tarkemmin jäljen päällä eikä pitänyt kokoajan tarkistaa sivuilta. Hyvältä siis näytti. Pätevä Madde! :)

Aurinko paistoi ihanasti päivällä ja pihalla tuli puuhasteltua. Käytiin myös lenkillä ja ihana kävellä tuolla maalaismaisemassa kun pellot on sulat, aurinko paistaa ja linnut laulaa. Kaksi joutsentakin lenteli ja kaakatti mennessään. Liekkö samat jotka kävi tuossa lammenrannassa.
Pari toistoa otin keppejäKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!