Siirry pääsisältöön

Lumikenkäilyä ja agitreeniä

Tämä treeni on viime viikolta. En vaan ole ehtinyt päivittää.

Ennen treeniä käytiin aamusta lumikenkäilemässä vaarassa ja sen takia tehtiin vaan vähän kun koirat oli vähän väsyneitä rankasta lenkistä.

Poncho teki A-lle saakka nro 23. Palkkasin kontakteista kisoja ajatellen. Hyvin meni.

Madde teki alun 1-11. Alussa meinas kokoajan kaahottaa kakkosen ohi. Madden tyyli oli että täysillä vaan. Täytyy nyt treenata niin että kun antaa lähtöluvan niin palkaa siitä että tulee käteen eikä vaan kaahota eteenpäin. Muuten meni hienosti. Putkiin irtoo hyvin ja valssit toimii.

Kepeissä saatiin melkein kaikki ohjurit pois. Hieno pikku lirppu :)

Hienot maisemat vaaran päältä Vuokattiin päin.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!