Siirry pääsisältöön

Hyppytekniikkaa

Tällä viikolla mentiin hyppytekniikkaa treeneissä. Madde teki ihan perus sarjaa ja kasvavaa sarjaa. Hienosti meni ilman liikettä ja mun liikkeen kanssa.

Poncholle tehtiin "hevosenkenkää" ja "tähteä". Haettiin sitä että se malttas koota itseään vähän paremmin hypyille. Ponchosta lähti ihan puhinaa kun joutui oikeesti keskittymään ja kokoamaan itseään hypyille. Hyvin kyllä paransi joka toistolla. Pari kertaa rymäytti suoraan riman päälle kun yritti kaahottaa eteenpäin. Onneksi Poncho on herkkä tyttö ja korjas heti seuraavalla toistolla.

Pihalla jatkan keppiprojektia Madden kanssa. Nyt niin että yksi ohjuri on keskellä ja alussa ja lopussa on ohjurit. Nyt menee niin hyvin. Välillä jos kaahottaa niin ei meinaa malttaa tehdä kunnolla vaan sujahtaa ulos vapaista väleistä. Onneksi sitten vähän vähentää vauhtia niin saa onnistuneita toistoja. Pohdin tässä sitä että miten saisin mahdollisimman nopeesti ohjurit pois että ei jäisi apuihin kiinni mutta täytyy varmaan vähän malttaa pitää ohjureita apuna ettei tule liikaa epäonnistumisia. Vaikeaa kun en ole ennen ohjureilla opettanut. Ponchon opetin kujalla.

Koirille tein keväthuollon. Harjasin ja saksin vähän ylimääräsiä karvoja pois. Hieroin koirat ja leikkasin kynnet.                                                                     Poncho 7,5 v

                                                               
                                                                       Madde10 kk
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!