tiistai 23. huhtikuuta 2013

Agitreeni ja kevään eka jälki

Viime viikon agitreeneistä ei ole ratapiirustusta, sillä se oli hieman muokattu versio. Mutta täytyy olla taas Ponchoon tyytyväinen! Nyt se kulkee kyllä kuin junanvessa! Paljon takaakiertoja ja puolen vaihtoja oli. Oikein kivan haastava rata.  Maddekin treenasi putkijarrutuksia yms pientä kivaa.

Kevään ekat jäljet on tehty. Madde väläyttelee silläkin rintamalla taitojaaan. Se aina jaksaa hämmentää miten pitkänkin tauon jälkeen koirat tietää mitä ollaan tekemässä. Viime syksyn en ole jälkeä ajanut ja niin se pikkukoira vaan nenä tuhisten painoi menemään. Vähän turhan paljon oli vauhtia mutta ei se haittaa tässä vaiheessa. Kaksi keppiäkin nousi mutta ei ehkä oikein heti olisi halunnut mulle tuoda niitä. Tätä toki pitää paljon vahvistaa kun niin vähän ollaan keppejä ylipäätään tehty.

Esineruutuakin tein tänään lenkin yhteydessä. Madde lähti ruutuun kuin olisi eilen viimeks treenannu ( tätäkin tehty viimeksi syksyllä ). Yhdellä pistolla nousi esine. Toki näki viennin mutta piilotin esineen osaksi sammalen alle ja sieltä hienosti löytyi. Ponchokin pääsi toki etsimään. Jostain syystä ei heti nostanut esinettä vaikka merkkasikin. Mutta ihan jees suoritus talven jälkeen. Madden pätkän kuvasin vahingossa ylösalaisin. Sitä ei voi tänne laittaa kun siitä tulee pahaolo kun sitä katsoo :D Ensi kerralla sitten.

Piha on sen verran sulanut että pääsee tekemään vähän piha-agia. Joten keppien kohdalla ohjureiden häivytysprojekti alkakoot. Tässä videopätkä. Keskeltä sain kaikki ohjurit pois. Katsotaan nyt miten tämä lähtee sujumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Madde x Sam pennut

Tulen astuttamaan Madden vielä viimeisen kerran tänä kesänä. Tässä suunnitelmat. Jos olet kiinnostunut pennusta, niin ole yhteydessä lehto...