Siirry pääsisältöön

Agitreeni ja kevään eka jälki

Viime viikon agitreeneistä ei ole ratapiirustusta, sillä se oli hieman muokattu versio. Mutta täytyy olla taas Ponchoon tyytyväinen! Nyt se kulkee kyllä kuin junanvessa! Paljon takaakiertoja ja puolen vaihtoja oli. Oikein kivan haastava rata.  Maddekin treenasi putkijarrutuksia yms pientä kivaa.

Kevään ekat jäljet on tehty. Madde väläyttelee silläkin rintamalla taitojaaan. Se aina jaksaa hämmentää miten pitkänkin tauon jälkeen koirat tietää mitä ollaan tekemässä. Viime syksyn en ole jälkeä ajanut ja niin se pikkukoira vaan nenä tuhisten painoi menemään. Vähän turhan paljon oli vauhtia mutta ei se haittaa tässä vaiheessa. Kaksi keppiäkin nousi mutta ei ehkä oikein heti olisi halunnut mulle tuoda niitä. Tätä toki pitää paljon vahvistaa kun niin vähän ollaan keppejä ylipäätään tehty.

Esineruutuakin tein tänään lenkin yhteydessä. Madde lähti ruutuun kuin olisi eilen viimeks treenannu ( tätäkin tehty viimeksi syksyllä ). Yhdellä pistolla nousi esine. Toki näki viennin mutta piilotin esineen osaksi sammalen alle ja sieltä hienosti löytyi. Ponchokin pääsi toki etsimään. Jostain syystä ei heti nostanut esinettä vaikka merkkasikin. Mutta ihan jees suoritus talven jälkeen. Madden pätkän kuvasin vahingossa ylösalaisin. Sitä ei voi tänne laittaa kun siitä tulee pahaolo kun sitä katsoo :D Ensi kerralla sitten.

Piha on sen verran sulanut että pääsee tekemään vähän piha-agia. Joten keppien kohdalla ohjureiden häivytysprojekti alkakoot. Tässä videopätkä. Keskeltä sain kaikki ohjurit pois. Katsotaan nyt miten tämä lähtee sujumaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!