Siirry pääsisältöön

Samalla kaavalla mennään. Tokot ja Agit

Vuokattihuskyn hallilla tokoilua.

Poncho teki ohjatun ensin niin että pallo merkin takana ja sitten ihan kisamaisesti niin että oikea haettiin ja palkka luovutuksesta. Kapula vaikeasti putken lähellä. Ekalla meinas kääntyä keskelle. Sain kuitenkin stopattua ja löysi vielä oikean. Toinen toisto hyvä. Poncholle tyypillinen hidas paluu mutta muuten jees.

Sitten suoraluoksetulo ja kun Poncho niin kovin tietää että miten tämä liike tehdään ja hän haluaa aina ennakoida pysäytyksiä niin olen tehnyt nyt vaan suoria luoksetuloja. Nytkin ennakointia ja sen takia vauhdin hidastumista.

seuruu hyvää. pari vinoa perusasentoa mutta en jaksa nyt niistä nipottaa. Pääasia on asenne.

Madde teki seuraamista ja idea vasemmalle käännöksissä. oikein mallikkaasti pikkuneiti työskenteli. Myös liikkeestä seisomista ja suora luoksetulo.


Keskiviikko oli vapaa ja aamusta agitreeneihin. Poncho oli oikein hyvä! Videolla näkyy eka suoritus missä alku valui. Jarru ei toiminut ja valssi valui myös mutta toistojen myötä saatiin kyllä mallikas suoritus aikaiseksi.

Madde humputteli vähän radanpätkää. Takaa kiertoa vähän tehtiin ja keppejä. Kepeissä vähennettiin vähän liian rajusti ohjureita ja saatiin epäonnistuneita toistoja mutta ensi kerralla malttia matkaan ja palataan hieman taaksepäin. Ei ole kiirre mihinkään :) Pituus ja rengas menee nyt hyvin. Pituudessa siis 2 palikkaa ja rengas matalalla. Pöytää otettiin myös ja kontaktien loppuosaa. Hyvin oli kontaktien loppuosa mielessä vaikka ei varmaan kuukauteen olla tehty yhtään. Rimat 25 cm.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!