maanantai 7. lokakuuta 2013

Levin ja Oulun reissu

Poncho jätettiin Helsinkiin Aleksin hoiviin niin tuli mahdollisuus lähteä BC:n kanssa Leville isää moikkaamaan.
Oli luvattu hieman sateista keliä mutta ajattelin että tuleepahan nyt ennen lumien tuloa käytyä.
Ajelin keskiviikkona perille. Pysähdyin Rovaniemellä Erjan luona kahvilla ja koirat sai juosta Tikki kelpien kanssa. Olin keskiviikkona illasta perillä.
Torstaina käytiin Levin huippu kiertämässä mutta ilma oli kylmä, tuulinen ja sumuinen.






Iltapäivästä kiertelin Levin ympäristössä kuvaten ja lenkkeillen. Kilometrejä taisi kertyä n.10.















Perjantaina päätin lähteä kiertämään Levi kierroksen. Reitin pituus n.18 km
Maisemat olikin todella upeat ja ilma hieman kirkkaampi. 



















Lauantaina ajelinkin Ouluun Marian luokse jonne myös Erja oli saapunut Tikki kelpien kanssa. Marialla oli uusi koira, aivan ihastuttava Mudi-poika Huuti. Kakaroilla riitti hauskaa :D












Tehtiin myös jällkeä ja esineitä sunnuntaina. Madden jälki ehkä n. 150 m ja siinä kolme keppiä ja yksi kulma. Nameja epäsäännöllisesti jäljellä. Hienosti jäljesti. Vähän pyörähti kulmassa mutta tosi intensiivisesti etsi jäljen. Kaikki kepit nousi.
Ebban jälki ehä 50m jossa nameja melkein joka askeleella. 3 kpl keppejä. Ekan kepin kohdalla estin liinasta ja niinhän se keppi nousi. Loput kaksi nousi ihan ilman apuja :) Niin päteviä pieniä koiria.
Maddelle esineruutu niin että kaksi esinettä valmiiksi vietyinä. Vähän meinas olla vaikeuksia lähteä ekalle pistolle mutta eteni kuitenkin lopulta hienosti ja löysi esineen. Toinen esine tehtiin niin että Maria kävi näyttämässä että sain hyvän motivoituneen suoran piston. Ebballe näytettiin vienti jonka jälkeen hienosti etsi ja löysi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...