Madde x Keen pentue 2018
Toberoi Queen of hearts x TheLook Revolution Keen

synt. 06.03.2018
4 narttua ja 2 urosta
 Astuts oli luonnollinen ja synnytys oli helppo ja nopea


Mindpower Go get it
"Neri"
Omistaja: Veera Muhonen
Omistaja kertoo luonteesta :

Neri 6 kk

Parhaiten Neriä voisi tällä hetkellä kuvailla kiltiksi, iloiseksi, nöyräksi, herkäksi ja hellyydenkipeäksi. Kropaltaan on jo aika kehittynyt, liikkuu todella ketterästi, nopeasti ja kevyesti. On ollut muutenkin täysin terve. Neri tulee toimeen kaikkien koirien kanssa ja tykkää leikkiä sekä juosta kavereiden kanssa. Mörköikä ja sen tuomat jännittävät asiat ovat sen sijaan olleet aika voimakkaita. Jos on jotain pelästynyt, niin palautuu kuitenkin nopeasti. Vieraat ihmiset ovat tällä hetkellä jännittävin asia, mutta tutustumisen jälkeen Neristä saa lipsuttelevan kainalokaverin. Rakastaa rapsutuksia ja lähellä olemista. Mitään alusta arkuuksia ei ole havaittu. Hieman on maistellut tyynyjen ja mattojen kulmia mutta suurempia tuhoja ei ole tehnyt!


Koulutettavuudeltaan Neri on aika uskomaton. Ahne kun mikä, todella helppo palkata ruualla. Taistelutahtoa löytyy ja leikkii todella hyvin. On aina innoissaan tekemässä hommia kanssani, oltiin sitten kahdestaan hallissa tai muiden koirien ja ihmisten ympäröimänä. Rauhoittuu kuitenkin lepäämään esimerkiksi häkkiin todella hyvin silloin kun ei tapahdu mitään.

Mindpower Ready to go
"Liv"
Omistaja: Anni Partanen


Mindpower Gopro
"Elsa"
Omistaja:  Tesu ÅbergMindpower you go girl
"Jade"
Omistaja : Johanna KuronenMindpower Sun go down
"Jorma"
Omistaja: Jonna Nevalainen


Mindpower Lets go
"Tito"
Omistaja: Essi Alamäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...