Madde


FI AVA FI H-AVA BH PPR1 TOBEROI QUEEN OF HEART´S

"Madde"

(C) Anne Barck
syntynyt 11.06.2012
narttu
49 cm / 13 kg
lonkat: A/A
kyynäret: 0/0
polvet 0/0  13.08.2016 asti
silmät: terveet  30.3.2018 asti
olat puhtaat (Jan Räihä) 
selkä terve (Jan Räihä)
                                            CEA normaali (optigen) , TNS, NCL  ja IGS normaali ( Laboklin )

Kasvattaja: Kennel Toberoi 

Harrastukset:
Agility maksi3 FI AVA FI H-AVA, toko avo 1-tulos, paimennus PPR1 (Sbcak), BH-koe suoritettu, jäljestys

Luonne: 
Madde on pehmeä ja kiltti mutta samalla se omaa hyvän moottorin tekemiselle. Sillä on suuri taistelutahto ja se tykkää leikkiä loputtomasti leluilla.
Madde oli jo pentuna hyvin tasainen ja järkevästi käyttäytyvä koira, jonka kanssa oli helppo liikkua paikassa kuin paikassa. Ensimmäiset 2 vuotta Madde asui maalla, kun muutto kaupunkiin tuli eteen, ei kaupunkielämään sopeutumisessa ollut mitään ongelmaa. Madde liikkuu kaupunginvilinässä niin kuin se olisi aina kaupungissa asunut. 

Madde on vilkas koira.  Madden mielestä onkin parasta juosta todella lujaa ja todella kauas. Leluilla leikkiminen on toiseksi parasta mitä Madde tietää. Uudet asiat Madde oppii nopeasti ja se onkin ollut helppo kouluttaa eri lajeihin.
Madde on sosiaalinen ihmisille ja toisille koirille. 
Äänet Madde kuulee, mutta se ei osoita pelkoa niitä kohtaa. Uudet vuodet ja ukkoset on mennyt tähän asti rennosti nukkuen. Laukauksiin Madde ei reagoi.
Vilkkaasti liikkuvat lapset saattavat joskus Maddea hieman jännitää. Nyt kuitenkin, kun meidän perheessä on pieni lapsi, Madde on tottunut lapsien liikkeisiin eikä ne ole enää jännittäviä.

1 pentue : Madde x Ray ( Eiri Greme Ray )
kesä 17


Madde lampailla kesä 17

Madde paimentaa kesä 17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...