lauantai 12. lokakuuta 2013

Treeniä treeniä

Vapaapäivä sattui lauantaiksi ja mikäs sen mukavampaa kun ensin pitkä lenkki metsässä ja sitten vähän tokotreeniä ja agilityä.

Lenkillä tein jälkikeppi ilmaisutreenin ja molemmat bc:t tekivät varmat suoritukset. Madde jotenkin säväytti tarkalla vauhdikkaalla jäljestyksellä ja varmalla ilmaisulla. Ebba oli pätevä pieni ja on selvästi saanut jujusta kiinni.

Kentälle menin ajatuksella että Maddelle tehdään kokeenomainen treeni kun sain sille paikan tokokokeeseen 24.11 Kuopioon. Otettiin luoksepäästävyys joka meni hienosti. Sitten paikallaolo ja tässä Maddella joku aivopieru. Ei meinannut mennä maahan vaan ainakun käskytin niin tiivisti vaan perusasentoa sivulla. No lopulta sain muutaman toiston onnistumaan. Makasi kuitenkin hyvin. Häiriötä oli aika paljon kun vieressä oleva koira treenasi vasta maahanmenoja ja oli aika touhukas. Sivulle nousi hyvin.

Seuraaminen tehtiin vaan remmissä sillä en ole kauheesti Maddea remmissä ole seuruuttanut. Hienosti seurasi. Sitten maahanmeno joka oli hyvä ja sitten luoksetulo. Aavistuksen vino eteen tuleminen mutta muuten hyvä. Tämän jälkeen palkka.

Tauon jälkeen otin vielä liikkeestä seisomisen ja hypyn. Nämäkin onnistuivat täydellisesti :)

Eli ei ole paljon treenattavaa ennen koetta. Noita ryhmäpaikallaoloja ollaan tehty niin vähän, että ei ole vielä tuttu juttu Maddelle. No niitä pitää ottaa ennen koetta vielä mutta hyvinhän tässä ehtii.

Ebba touhusi vähän istumisia, maahanmenoja, luoksetulon ja seuraamista. Myös pieni hetki paikallaoloa.

Sitten otin vielä Ebballe hyppytekniikkaa ekan kerran. Ja kontaktien loppuosia. Madde ja Poncho teki myös kontaktit. Maddelle tein tosi vahvoja häiriöitä. Nyt pysyi kiitettävästi kontaktilla :)

Oikein onnistuneet treenit!

Ebba aloittanut myös keppien opiskelun. Tässä videoEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...