perjantai 11. lokakuuta 2013

Aargh Agility

Madde treenit. Illalla suoraan töistä treeneihin. Voin sanoa että pieni agilityformula oli huippuunsa viritetty tuollaisessa tilanteessa.
Kontakteilla oli suunnitelmissa tehdä rauhaa. Eli todella joutuu odottamaan rauhassa kontaktilla. Pysähtyy hyvin ja tietää paikan mutta on kuin viritetty jousi kokoajan. Pienimmästäkin huokauksesta sinkoa eteenpäin. Tähän ehdottomasti vaikeutta koiralle niin että joutuu keskittymään ja kuuntelemaan mitä sanon ja ei todellakaan lupaa lähteä ennenkuin oikea lupakäsky tulee.

Kepeillä ei kestä vielä mega-vedätystä mutta hyvin kuitenkin ikään nähden. Ehdottomasti vedätystreeniä täytyy tehdä ja pohdittiin Mikon kanssa että ehkä naksu viimeisestä välistä niin sillä pystys merkkaamaan sen mitä tahdon sen tekevän eli suorittavan esteen kokonaisuudessaan vaikka olisin miten edellä. Maddelle tulee vaan tällä hetkellä niin kiire kun juoksen edelle että ei oikein malta tehdä keppejä kunnolla loppuun. Tämä toki on vaan koulutuksen puutetta ja nuorenkoiran virheitä.

Muuten siis ohjautuu hyvin ja menee kyllä lujaa :)

Tässä rata


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...