maanantai 15. huhtikuuta 2013

Tokottelua Sotkamon kentällä

Niin se vaan on kevät tullut tännekkin kainuuseen ja päästiin sulalle kentälle treenaamaan. Vähän vielä paikoitellen märkä mutta se ei haitannut.

Ensin paikkamakuuta silleen että laitoin Ponchon makaamaan ja hain sitten Madden viereen. Kolmantena oli Jaanan Ruuti bokseri. Maddelle nyt ihan ehdottomasti paljon makuuta ja istumista sillä on vielä niin kauheen alkeissa näissä liikkeissä. Kotona makaa rauhallisemmin mutta kentällä selkeästi on aika vieteri.

Poncho teki motivaatio seuraamista, ruudun eri osat ja suoran luoksetulon ja metallinoudon. Ketjutin niin että ei saanut palkkaa luoksetulosta vaan tehtiin perään metallinouto. Halusin katsoa että keksiikö se mitään siihen  noutoon kun ei saa palkkaa. Ei keksinyt. Mutta kapula oli taas tietysti ällö muta se nyt on normaalia.

Madde teki seuraamista joka oikein näpsäkän tuntuista. Palkka sekä perusasennosta että liikkeestä. Vasemmalle käännökset toimii nyt hienosti. Myös täyskäännös.
Sitten tehtiin maahan menoa ja seisomista. Seisomisessa on kyllä hienosti ymmärtänyt sen että pitää napottaa paikallaan. Yritän nyt vaihtaa lelun palkaksi. että saisin vielä napakammat stopit.
Sitten vielä hyppy lelulle.

Poncho teki vielä Z-taa niin että ensin tehtiin kaikki pysäytykset lelulla ilman seuruutusta. Sitten käskytyksellä ja seuruutuksella ja voi että mikä lapanen siitä tuossa liikkeessä tulee. Istuminen ei onnistunut joten sitä sitten hinkattiin. Palkkasin ja helpotin istumisen ihan siihen saakka että pysähdyin ja annoin käskyn. Silti koira näytti siltä että on taas maailman paskin harjoitus menossa :D Sitten vaan seuruutin koko Z-n ja palkkasin pelkästään siitä seuruutuksesta. No tämän jälkeen tehtiin tunnari ja sainkin esille Ponchon tyyppivian. Lähetyksessä pysähtyi puoleen väliin ja rupesi haistelemaan maata. Tämä hyvin tyypillistä sen jälkeen kun luotu vähän painetta treeniin ja tarkoitan nyt vaan sitä että kun se on epaonnistunut jossain liikkeessä niin hinkataan sitä ja ihan siis positiivisessa mielessä. Tämä kuitenkin näkyy aina sitten seuraavassa liikkeessä jonain ihme suorituksena. No kutsuin koiran takasin ja aloitettiin alusta. Meni ravilla haisteli rauhallisesti ja palautti ravilla. Ihan siisti suoritus tosin tylsää että pitää näyttää sieltä että ei tämä nyt kauheen mukavaa ole.

Täytyy nyt pilkkoa toi Z ihan palasiksi ja ruveta kokoamaan sitä uudestaan.

Madde teki vielä luoksetulon ja vauhti noudon ja eteen menon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...