maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kas:n kisat Oulussa

Kolme rataa kolmosille. Tuomarina Mika Moilanen. Rataprofiilit oli sellasta baana kaahotusta eteenpäin. Sitten tiukka käännös ja sitten taas toiseen suuntaan. Myös takaakiertoja löytyi. Ei mitään yli vaikeita. Lähtö nro 1. enteili sitä että tuloksilla ei juhlittaisi.

Ekalta radalta 5 pussin ohituksesta. Olisi pitänyt ottaa Poncho haltuun hypyn jälkeen mutta empä ottanut ja niin se kaahas kohti muuria. Muuten oikein sujuvaa rataa.

Toinen rata agirata. Tehtiin hieno hyl. A-n leijeröinnissä hätäilin enkä ohjannut tarpeeksi hyvin putkeen niin sujahti A:lle. Muuten sitten oikein mallikasta menemistä.

Vika rata myös agirata. Siltä 10. Yksi rima tuli alas kun ihan turhaan karjuin haltuun koiraa riman päällä. Sitten loppusuoralla rengas oli niin kurjassa kulmassa että suurin osa koirista sen hajoitti. Siitä siis toinen virhe. Poncho kyllä kulkee ja ohjautuu hyvin. Ryökäle kyllä karkas lähdössä vikalla radalla. Eipä ole tuota tehnytkään aikoihin.

keskimmäinen hyl rata ei tullut videolle.

Vielä siis jatkuu sm-nollien metsästys. Harmittavasti kolme irtonollaa puuttuu. Työ haittaa viikonloppuisin kisaamista joten saa nähdä miten ehditään saada nollat kasaan :/ Mutta kyllähän me yritetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...