lauantai 27. huhtikuuta 2013

Keppitreeni ja esineruutua

Vaara on jo melkein kokonaan sula ja kivasti kuivunut joten menin koirien kanssa sinne lenkille. Tietenkin tein sitten Maddelle lyhyen jäljenpätkän johon laitoin kaksi keppiä. Leikin molemmilla kepeillä rauhassa. Hyvin meni jäljen päällä vaikka ei varmaan malttanut syödä yhtään ruokaa jäljeltä. Tosin kuivanappulaa oli vaan taskussa joten muutamia pudottelin jäljelle. Lähetin Ponchon sitten "siivoamaan" jäljen. Poncho ei vahingossakaan jätä ruokaa jäljelle ;) Tarkka tyttö siinä mielessä.

Sitten jatkettiin lenkkiä ja vähän myöhemmin tein yhden esineen etsinnän niin että tallasin kapean suikaleen ja vein yhden esineen. Koirat näki viennin. Molemmat oli kyllä erittäin päteviä koiria tänään. Esine nousi nopeesti ja Maddellakin melkein suora pisto. Aivan käsittämättömän nopeasti Madde on tuon jutun oppinut. No ehkä se pitää siitä ;)

Ompa kiva lenkkeillä taas tuolla vaarassa! Koiratkin nauttivat ja viilettivät innoisssaan pitkin metsää. Pihassa vielä pari toistoa keppejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...