torstai 25. huhtikuuta 2013

Jälki nro 3

Tein tänään tuohon pellolle jäljen Maddelle. Jälki oli ehkä 100m pitkä. Jälki oli vasta tuuleen. Ilma poutainen mutta pelto paikoitellen todella märkä. Ruokaa jäljellä säännöllisen epäsäännöllisesti. Keppejä 2 kpl. Vanheni puolituntia.

Mentiin taas kauheeta kyytiä jäljen alkuun. Nyt kuitenkin rauhoittui nopeemmin ja oli tarkempi ruuan kanssa. Eka keppi ei heti herättänyt mitään tunteita mutta hetken liinasta estettyäni malttoi nostaa kepin. Leikittiin kepillä hetki. Toinen keppi nousi jo nopeemmin. Nyt ajoi tarkemmin jäljen päällä eikä pitänyt kokoajan tarkistaa sivuilta. Hyvältä siis näytti. Pätevä Madde! :)

Aurinko paistoi ihanasti päivällä ja pihalla tuli puuhasteltua. Käytiin myös lenkillä ja ihana kävellä tuolla maalaismaisemassa kun pellot on sulat, aurinko paistaa ja linnut laulaa. Kaksi joutsentakin lenteli ja kaakatti mennessään. Liekkö samat jotka kävi tuossa lammenrannassa.
Pari toistoa otin keppejäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...