torstai 25. huhtikuuta 2013

Hyppytekniikkaa

Tällä viikolla mentiin hyppytekniikkaa treeneissä. Madde teki ihan perus sarjaa ja kasvavaa sarjaa. Hienosti meni ilman liikettä ja mun liikkeen kanssa.

Poncholle tehtiin "hevosenkenkää" ja "tähteä". Haettiin sitä että se malttas koota itseään vähän paremmin hypyille. Ponchosta lähti ihan puhinaa kun joutui oikeesti keskittymään ja kokoamaan itseään hypyille. Hyvin kyllä paransi joka toistolla. Pari kertaa rymäytti suoraan riman päälle kun yritti kaahottaa eteenpäin. Onneksi Poncho on herkkä tyttö ja korjas heti seuraavalla toistolla.

Pihalla jatkan keppiprojektia Madden kanssa. Nyt niin että yksi ohjuri on keskellä ja alussa ja lopussa on ohjurit. Nyt menee niin hyvin. Välillä jos kaahottaa niin ei meinaa malttaa tehdä kunnolla vaan sujahtaa ulos vapaista väleistä. Onneksi sitten vähän vähentää vauhtia niin saa onnistuneita toistoja. Pohdin tässä sitä että miten saisin mahdollisimman nopeesti ohjurit pois että ei jäisi apuihin kiinni mutta täytyy varmaan vähän malttaa pitää ohjureita apuna ettei tule liikaa epäonnistumisia. Vaikeaa kun en ole ennen ohjureilla opettanut. Ponchon opetin kujalla.

Koirille tein keväthuollon. Harjasin ja saksin vähän ylimääräsiä karvoja pois. Hieroin koirat ja leikkasin kynnet.                                                                     Poncho 7,5 v

                                                               
                                                                       Madde10 kk
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...