Siirry pääsisältöön

Madde agikisoihin 6.4

Ilmotin Madden agikisoihin 6.4 tänne Ouluun. Käytiin vähän treenamassa muurille tiukkoja kännöksiä. A-n alastuloa ja täysillä kepeille menoa. Madde malttoi hyvin kääntyä kun vauhtia ei ollut muurille. Otin sitten putken kautta ja aluksi meinas hypätä taas pitkäksi mutta sitten ymmärsi jutun juonen ja kääntyi hienosti. A:lla otin vaan naksulla alastulolle hakeutumista ja siitä etupalkalle.
Kepeille otettiin vauhtia parista putkesta ja sitten mä vielä rynnistin eteenpäin. Kerran kakkosvaliin sujahti muutoin meni hienosti.

Otin ensin myös tokoa ja nyt kaukot menee hyvin kolmen askeleen päästä. Takapalkalla. Seuraamisessa palkkasin parista perusasennosta ja sitten juoksusta. Täytys muistaa ottaa niitä oikealle käännöksiäkin.

Ebba teki ensin seuraamista, maahan menoja ja luoksetuloa. Nyt täytyy muistaa ottaa myös tuota luoksetuloa kun se on jäänyt vähän unholaan.

Agissa Ebba teki parin hypyn kautta jarruvalssia ja siitä eteen lähetystä. Otettiin myös takaaleikkausta yhdellä hypyllä, A:ta kokonaisena ja keppejä ohjureilla.

Tässä Ebbasta video. Tokossa ollaan vasta kasaamassa palasia yhteen joten en niuhota pikkuasioista. Tämän koiran kohdalla yritän ensin tehdä fiiliksen ja sitten hinkataan ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!