Siirry pääsisältöön

Okk:n agikisat 6.4.14

Ritva Herrala oli tullut tänne Ouluun tuomaroimaan. Radat oli juuri sen tyyppisiä kun muistin. Näyttää helpolta mutta niissä on kuitenkin vaikeutta estelinjoilla ja muillakin pikkujäynillä ;)

Ekalta radalta tuli 10 kun yksi rima ja yhdessä käännöksessä Madde vaan kaarti sen verran pitkäksi että juoksi suoraan muurin ohi. Tällä tultiin kuitenkin 2. kun yhtään nollaa ei tullut tältä agiradalta.

Toinen rata oli kans kivan tuntuinen. Pari kohtaa jossa sai olla tarkkana. Madde oli jotenkin aika iloisella tuulella ja mietin että meneekö kaahottamiseksi. Kyseessä agirata ja päätin että pysäitän koiran kontakteille kunnolla. Saisin sillä myös Maddea hieman kuulolle. Kun tultiin maaliin vilkaisin vielä kaksi kertaa vikaa rimaa ennen kuin uskalsin tuulettaa. Tehtiin nolla ja vauhdikas sellainen!! Wau mikä fiilis. Nollalla voitettiin tämä rata. Hieno pieni koira kerrassaan! <3

Vikalta hyppäriltä hyl. Yksi rima tuli alas ja sitten vähän luovutin ohjauksen joten se meni sitten siinä.

Tuossapa tulokset. Videoita ei valitettavasti tälläkertaa ole :(

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!