Siirry pääsisältöön

Virallisia tutkimuksia

Madde pääsi silmäpeilaukseen ja Ebba virallisiin kuviin + silmäpeilaukseen. Kyllä sitä ihminen on omituinen kun niin kauheesti pitää jännittää noita tutkimuksia :)

Molempien silmät kirkkaat. Ei mitään löytynyt sieltä. Ebbalta kuvasin virallisesti lonkat ja kyynärpäät. Epävirallisesti selän ja olat. Kaikki oli terveitä niveliä :)) Mä oon niin onnellinen! Odotellaan vielä kennelliiton lausuntoa mutta lonkat oli kyllä hyvät. Voi olla että toinen on B. Sen näkee sitten kun mittaavat ja laskeevat ne siellä. Pääasia että koira on luustollisesti terve ja saa harrastaa siltä osin turvallisesti!

Punnasin molemmat. Ebba painoi 14,9 kg ja Madde 12,6 kg. Molemmista lähti vielä verinäytteet Hannes Lohelle.

Olen kyllä niin iloinen ja onnellinen Ebban puolesta.  Se kun on sellainen vilkas tapaus niin olisi ollut sääli jos jotain olisi löytynyt.

Mun ihanat <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!