Siirry pääsisältöön

Madden agilitykisat Haukiputaalla 16.3.2014

Madden kanssa mentiin ekaan täyspitkään kisapäivään sunnuntaina Haukiputaalle. Mehän ollaan startattu joulukuussa Hyvinkäällä 1 startti joten ei voi sanoa että nämä olisi ekat kisat mutta kyllä ne ehkä kuitenkin oli ;) Hyvinkäällä ei oikein päässyt kisafiilikseen kaiken säädön vuoksi. Noh en mene enää siihen enempää.

Madden lähtöpaikka oli kakkosena. Ykkösissä tämä sopii mulle kun radat on kuitenkin helpompia.
Ekalta radalta 5 kun putken jälkeen olin myöhässä ja siitä pari pyörähdystä ja sen verran lähellä estettä että tuomarin käsi oli noussut. Muuten erittäin kivan tuntuinen rata oli tämä.
Toiselta radalta sitten 0 ja sillä mentiin vielä voittamaan. Ei se ollut ihan sujuvaa mutta Madde on kuitenkin nuorikoira ja tietenkään se ei vielä kaikkea osaa. Olin niin ylpeä mun pikku kiiturista!
Vikalta radalta sitten hyl kun putken jälkeen en ohjannut rengasta kunnolla ja Madde sujahti välistä puomille.

Todellatodellatodella hieno päivä ja hieno Madde!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!