Siirry pääsisältöön

Mad Madden tokottelut ja vähän Ponchonkin

Niin sitä taas suunnattiin Vuokatti huskyn treenihalliin tokottelemaan.

Madde teki aluksi paikalla olot. Oli vähän vaikea treeni kun toinen koira leikki vieressä ja haukkui mutta hienosti pysyi. Ensin makuu ja sitten istuminen. Nyt täytyy tehdä noita enemmän sillä ihan selvästi on vielä aika levoton makaaja. Pää pyörii jonkun verran. Ollaan kyllä tehty aika vähän noita passiivia liikkeitä sillä jotenkin inhoan niiden opettamista..en tiedä miksi.

Sitten seuruuta ja nyt olen tyytyväinen edistymiseen. Ei sitä paljon rohkaisua tarvita että asiat lähtee taas rullaamaan. Kiitos kuuluu Elinalle!!!

Sitten merkkiä pallolla ja ruutua samoin. Hyppyä lelulla. Noutoa vauhtinoutona. Tässä mun täytyy olla tarkka että palkkaan myös siitä että tulee lähemmäksi.

Poncho teki seuruuta vähän. Merkkiä ja ruutua pallolla ja hyppynoudon puisella kapulalla.

Madde humputteli vielä vähän ja tehtiin liikkeestä seisomista ja leikittiin.

Hyvä treeni!

Tässä videot


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!