Siirry pääsisältöön
Tänään Madde jo 9 kk :) Aika menee kyllä nopsaan. Mittasin sen ja edelleen 50 cm ja 10,5 kg. Siinä se nyt sitten taitaa olla tuo kasvu.
Käytiin taas potkukelkkailemassa kun oli niin hieno ilma! Jonka jälkeen mentiin Kajaaniin agitreeneihin. En saanut omaa keskittymistä ihan nappiin niin ei saatu kovin puhdasta rataa tehtyä Ponchon kanssa mutta oli siellä hyviäkin kohtia!
Madden kanssa mentiin taas pikkupätkä rataa. Rengas oli nyt ensimmäisenä esteenä ( siis matalana tietenkin ), hyvin Madde on sen nyt tajunnut. Treenattiin persjättöä ennen pussia. Meinas mulle olla hieman hankala kun en päässyt ( osannut) lähteä ajoissa putkelta liikenteeseen  niin kiirushan siinä tuli. Mutta mulle hyvää treeniä kun en ole kauheesti Ponchon uran aikana persjättöjä tehnyt niin nyt onkin aika opetella ne. Olis vaan pitänyt luottaa että kyllä se sieltä esteen yli tulee ja lähteä putkelta aikasemmin liikkeelle. Saatiin pienen hinkaamisen jälkeen kyllä ihan hieno suorituskin aikaiseksi. Sitten tehtiin keppejä taas ohjureilla. Meni niin hienosti että vähennettiin muutama ohjuri pois ja ei Madde edes huomannut niiden puuttumista. Tosi hienosti etenee kyllä tuo keppien opetus!

Tässä rata


Potkukelkkailemassa
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!