Siirry pääsisältöön

Rytmitys ja lähettäminen

Agitreenit Rumarakilla Kajaanissa. Rata kiva eikä mikään vaikea. Sellainen juoksu rata. Poncho meni kivasti. Ohjaaja voisi kuulemma opetella rytmittämään menemistään paremmin ;) Mikä on varmasti ihan totta.. Noh Ponchohan on sellainen koira että sehän ponnistaa kilometrin päästä ja eihän sille mitään jarrutuksia ole silloin aikoinaan opetettu. Sehän oli sellainen kaahottaja nuorempana ettei sitä oikein pystynyt lähettämään esteille ja sitten ohjaamaan kaukaa. Tai siis sehän irtoo kyllä mutta sillä oli tapana valikoida esteitä oman mieltymyksensä mukaan jos oli kauempana. Joten sen kanssa on päädytty sellaseen tiukkaan mutta menevään ohjaukseen. No nyt pitäs sitten välillä tehdä jotain uusia juttuja mutta sehän on meille vaikeaa kun ollaan jo vuosia posotettu tuolla tyylillä. Mutta eihän me luovuteta ;) En varmaan ihan kauheesti Pochon kohdalla kuvioita muuta sillä tämä on sen vika vuosi agin parissa mutta Madden kanssa me olemme valmiita toki oppimaan uusia juttuja.

Poncholle kellotettiin rata ja sehän meni ihan mukavaa aikaa. Meinas kontaktit kyllä ruveta paukkumaan toistojen myötä. Varsinkin A-alastulo. Sen kanssa pitää olla tarkkana nyt.

Maddelle otettiin pöytää ensin yksittäisenä esteenä ja hyvin rupes irtoamaan ja jarruttamaan pöydälle. Sitten tehtiin pätkä rataa. Otettiin myös takaaleikkauksia niin että leikkasin aika kaukana esteestä ja päästin koiran vaan etenemään. Hienosti Madde kyllä irtoaa. Mutta en kyllä ole missään vaiheessa epäillytkään ettei se oppisi irtomaan. Renkaallekkin tehtiin naksulla irtoamista. Sitten keppejä pleksi ohjureilla. Hyvin meni itsenäisesti, sivuetäisyydellä, vedätyksellä tai lähetykselllä. Kaikki toimii. Nyt voisi ruveta häivyttämään ohjureita pikkuhiljaa pois.
Mikolle kiitos koutsaamisesta! Hyvä että joku ruoskii eteenpän :)

Tässä rata.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!