keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Vähän kaikkee

Lumet on hävinneet metsästä aika vaudilla joten tein kevään ekan esineruudun helmikuun lopulla täällä Oulussa :D
Tosin tein sellasen 10 m leveen suikaleen jonne vein yhden lelun. Koirat näki viennin. Medde löysi lelun helposti mutta jäi vähän leikkimään sillä. Ebba lähti ekaa kertaa pidemmältä matkalta ihan yksin etsimään ja alku meni vähän juoksenteluksi. Sitten kuitenkin esine nousi ja siitä bileet pystyyn.

Poncho teki hienon suoran piston ja esine nousi heti. Hienot koiruudet! Tein myös jälkikeppitreenin. Madde on kyllä mainio kun se paahtaa tuhattaja sataa eteenpäin mutta keppi nousee aina yhtä varmasti! Ihana koira! Ebba on selvästi saanut jutun juonesta kiinni ja menee myös vauhdilla ja reagoi keppiin hienosti.

Tokossa Ebban kohdalla on erityistreenissä ollut seuraaminen ja sitä ollaan nyt tehty. Myös liikkeestä maahan menoa ja seisomista täytyis muistaa ottaa. Liikkeestä maahan ei osaa mennä mun sivulta maahan nopeasti. Edessä osaa. Täytyy nyt siirtää sivulle tuo maahan meno. Stopissa tarvitsee vielä käsiavun. Mutta pysyy hyvin paikallaan.

Madden ilmoitin agikisoihin 16.3. Nyt täytyy ottaa kontaktikuuri että saan rauhoittumaan hyvin kontaktille. Nyt saa vaikka vähän himmailla sinne mennessä jos vaan rauhoittuu hyvin siihen. Tämä on tavoite kisoissa. Madde tietää yvin paikan kontakteilla mutta se pienimmästäkin mun huokaisusta sinkoaa eteenpäin. Siksi haluan rauhaa tähän ettei tulisi turhaa vääntämistä ja siitä johtuvaa epävarmuutta ja hidastelua kontakteille.

tässäpä jotain videon pätkää Ebbasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...