lauantai 22. helmikuuta 2014

Kevättä kohden

Katsottiin Marian kanssa että kesäkuun alussa olisi toko koe johon vois ilmoittautua. Tavoite saada Madde avo luokkaan ja jos Ebba rupee näyttämään siltä että senkin vois ilmota niin sitten se Alo luokkaan. Ebban kanssa kyllä on paljon asioita kesken että voi olla että vasta syksymmällä sitten kisaillaan.

Maddella kasassa seuraaminen, jättöliikkeet, nouto. Hyppy, paikkamakuu piilossa ja luoksetulo on kesken.

Ebballa kaikki on vielä palasina :)

Ehkä mä innostun tokosta uudestaan kun viime treeneissä koirat oli tosi mukavan tuntuisia. Vaikka sanoin silloin kun Madde tuli että Avo luokkaa pidemmälle en jaksa hinkata..noh katsotaan ;) On se Madde jo pari kerta juossut merkille ja ruutuun.

Valmennusryhmä on ollut tosi hyvä. Muuten Madde menee ihan kivasti mutta kontaktit täytyy nyt selkeyttää ja rauhoittaa. Ehkä me kohta jo uskallaudutan kisaamaan.

Ebba käynyt alkeisryhmässä kuokkimassa Jennin koulutettavana. Se on kyllä yks huvittava koira. Se palkkautuu/nousee tekemisestä niin paljon että sen kanssa saa olla tosi tarkka että ei mene liian hössöttämiseksi. Mutta ompa kiva että on piiiiiitkästä aikaa koira joka nousee noin kivasti tekemisestä. Ihan vanha Armi-pappa tulee mieleen <3 Että hössöti hössöti vaan ;)

Tässä vähän tokotreeneistä pätkää


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...