perjantai 28. maaliskuuta 2014

Madde agikisoihin 6.4

Ilmotin Madden agikisoihin 6.4 tänne Ouluun. Käytiin vähän treenamassa muurille tiukkoja kännöksiä. A-n alastuloa ja täysillä kepeille menoa. Madde malttoi hyvin kääntyä kun vauhtia ei ollut muurille. Otin sitten putken kautta ja aluksi meinas hypätä taas pitkäksi mutta sitten ymmärsi jutun juonen ja kääntyi hienosti. A:lla otin vaan naksulla alastulolle hakeutumista ja siitä etupalkalle.
Kepeille otettiin vauhtia parista putkesta ja sitten mä vielä rynnistin eteenpäin. Kerran kakkosvaliin sujahti muutoin meni hienosti.

Otin ensin myös tokoa ja nyt kaukot menee hyvin kolmen askeleen päästä. Takapalkalla. Seuraamisessa palkkasin parista perusasennosta ja sitten juoksusta. Täytys muistaa ottaa niitä oikealle käännöksiäkin.

Ebba teki ensin seuraamista, maahan menoja ja luoksetuloa. Nyt täytyy muistaa ottaa myös tuota luoksetuloa kun se on jäänyt vähän unholaan.

Agissa Ebba teki parin hypyn kautta jarruvalssia ja siitä eteen lähetystä. Otettiin myös takaaleikkausta yhdellä hypyllä, A:ta kokonaisena ja keppejä ohjureilla.

Tässä Ebbasta video. Tokossa ollaan vasta kasaamassa palasia yhteen joten en niuhota pikkuasioista. Tämän koiran kohdalla yritän ensin tehdä fiiliksen ja sitten hinkataan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...