maanantai 11. helmikuuta 2013

Voihan Flu!

Tietenkin sairastun kun vapaat on edessä. Mutta ei mahda mitään. Pari päivää sängynpohjalla ei vienyt tätä tautia pois vaan tämä tauti haluaa viettää mun kanssa aikaa vähän pidempään. Voihan yök! Ei auta, olin jo päättänyt ajat sitten että 10.2 mennään Ouluun kisaamaan joten niin sitä sitten mentiin.

En ollut kauheesti koiria lenkittänyt ennen lähtöä kun olin ollut tosiaan kipeenä käytiin potkukelkka ajelulla ( n. 5 km ) ennen kun lähdettiin lauantaina ajelemaan kohti Oulua.

Potkukelkka on oikeesti todella vanhaa mallia. Mutta hyvin toimi!

Oulussa majoituttiin Marian luokse ja Madde pääsi taas leikkimään Åskan kanssa. Åska on 1 v Hollanninpaimenkoira uros. Hieman on kaveruksilla kokoeroa mutta se ei paineja haitannut!
  

Tavattin myös Madden serkku Tiu pikaisesti. Ensin käytiin katselemassa lauataina Tiun ja Anniinan treenejä ja sitten pikaisesti treffattiin sunnuntaina kisapaikalla. Hienosti tytöt tulivat juttuun keskenään. Anniinalle kiitos kuvista! Näissä Madde ja Tiu 8 kkSitten itse kisoihin. Eli kolme rataa joista aloitettiin hyppärillä. Kartturi flunssan kourissa hieman unessa joten siitä 10. Olin muutenkin kokoajan vähän myöhässä. Ei siis mikään hyvä rata. Seuraavat radat olivat agi ratoja ja aika kivoja. Ei mitään vaikeita. Sellasia mukavan vauhdikkaita. Tehtiinkin sitten tupla nolla sijoilla 7. ja 8. Ei se nyt meidän parasta agia ollut mutta täytyy olla tyytyväinen kun ei olla kauheesti kisailtu :)

Tässä radat

Kun maanantaina ajeltiin pois Oulusta niin pysähdyttiin Kajaanissa Agitreeneissä. Poncho kulki kivasti. Edelleen olo kurja joten ei tehty kun nro 19 saakka. Madde oli sitten taas ihan super ihana. Ekaa kertaa tehtiin radalla pussi joka ensin vähän ihmetytti mutta sitten kun Salme hieman avusti niin saatiinkin ihan hienoja onnistumisia. Myös pituus oli radan osana ja hienosti pikku "käpy" siitä suoriutui. Myös ekaa kertaa tein radalla jaakotuksen ja niin vaan Madde siihen ohjautui! Aivan ihana on sitä kyllä viedä. Myös takaaleikkaus ja persjättö onnistui hienosti. Myös pöytää treenattiin radalla. Sekin oli ihan uusi juttu. Otettiin rengasta yksittäisenä esteenä. Madde teki siis nro 15 saakka. Ja rimat ehkä 25.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...