tiistai 5. helmikuuta 2013

Juoksutrikoiden kaupungissa

Oli töistä vähän pidemmät vapaat ja aattelin lähteä käymään hyvän ystäväni Sinin luona Jyväskylässä. Sini ei vielä ollut nähnytkään Maddea livenä joten senkin takia oli kiva mennä käymään.
Madde oli reipas oma itsensä. Vähän ekan lenkin jälkeen kyttäili autoja kun niitä tuli niin läheltä vastaan mutta muuten liikkui kaupunkialueella reippaasti ja olisi vaan halunnut mennä moikkailemaan koiria ja ihmisiä. Sisällä käyttäytyi rauhallisesti ja kiltisti.
On sen kanssa vaan mukava liikkua ihan missä vaan!! Madde <3

Madde intoitui jopa leikkimään Sinin aussie uroksen Egilin kanssa. Hauska oli katsoa kun juoksivat ja peuhasivat järvenjäällä.

Sunnuntaina oli vuorossa Tokon kouluttaminen Kajaanissa Rakki-areenalla. Vedin ensin kaksi tuntia treenejä ja sitten oli mun ja Madde ihka ensimmäiset ryhmätreenit. Kun aloitin treenien vetämisen niin sanoin Salmelle että jos olette menossa lenkille niin voisiko Madde liittyä joukkoon, kun muuten joutus kylmässä hallissa istumaan pari tuntia. No Madde pääsi 6 muun bordercollien kanssa lenkille. Kun lähti hallista niin ei se edes taakseen vilkaissut. Lähti vaan Mikon mukaan :D Ekaa kertaa siis tapasi nämä koirat ja oli käyttäytynyt erittäin hyvin. Ei ollut mennyt kauaakaan kun oli vaan viilettänyt siellä joukon jatkona. Eikä ollut yhtään käyttäytynyt dominoivasti yms.
Treeneissä Madde keskittyi todella hyvin. Tehtiin sivulletuloja ja seuraamista. Paikalla makuuta, luoksepäästävyyttä ja nopeita maahanmenoja. Aivan yli odotusten pikku Madde työskenteli! Pitäs päästä vaan useammin ryhmätreeneihin. Seuraava kerta onkin sitten 17.2 sunnuntaina.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...