tiistai 19. helmikuuta 2013

Koutsaamista Kajjaanissa

Viikonloppu oli vapaata mutta lauantai meni hautajaisissa ja sukuloidessa. Käytiin me vähän järvenjäällä lauantaina käpöttelemässä lumikengillä.

Sunnuntaina olin luvannut käydä vetämässä kaksi tuntia tokoa Kajaanissa. Ensin kuitenkin lumikenkäilyä järvenjäällä n. 45 min.
Eka ryhmä oli aika alkeita ja toinen ryhmä oli jatkoryhmä. Sain sitten osallistua Madden kanssa klo 18 alokasryhmään.

Ennen kuin alotettiin omat treenit Madde oli siis jo viettänyt kaksi tuntia hallilla ja ollut mulla demo-koirana. Huomasin että se oli vähän väsy joten tehtiin ihan vähän vaan. Ensin leikin sen kanssa ja otin muutamia sivulletuloja. Sitten tehtiin luoksepäästävyys. Nyt meni jo rauhallisemmin. Ei ihan niin paljon tarvinnut innostua lähestyvästä ihmisestä. Sitten tehtiin liikkeestä seisomista. Hienostihan se Madde siellä tökötti. Pitäs nyt vaan viedä liikettä eteenpäin. Täytyy ottaa häiriö mukaan seisomiseen. Nyt kestää aika hyvin sen että liikun sen edessä ja sivulla mutta jos ottas ihan kosketuksen mukaan ja sen että kierrän koiran.

Tehtiin myös seuraamista vähän ja käännöksiä ja edestä sivulletuloja. Lopuksi vähän hyppyä lelulla ja vauhtiluoksetulo.

Tässä videonpätkää kun Madde ja Åska leikkii Oulun reissulla. Åska on kyllä todella liikuttava hieman kömpelöllä olemuksellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...