torstai 14. helmikuuta 2013

Tottelevaisuutta Husky-hallilla

Sotkamoon on avattu uusi halli. Ei kauhean iso mutta tekonurtsi löytyy ja on vielä lämpötilakin plussan puolella :) joten mehän mentiin katsastamaan mahtuisiko siellä treenaamaan tokoa. Ei siellä isoja liikkeitä kuten ruutua saa kisamitoissa treenattua mutta oikein kiva paikka muuten.

Madde aloitti luoksepäästävyydellä. Ei meinannut ensin pysyä nahoissaan mutta sitten saatiin hyvä onnistunut toisto niin että peppu pysyi maassa.

Paikkaistuminen ehkä yhteensä minuutti. Välipalkkaamista oli ja en ollut kovin kaukana, ehkä 5 m.

Paikkamakuu. Hyvin meni maahan. Jää vaan vähän silleen kasaan makaamaan. Takajalat on kropan alla. Tuota täytyy miettiä. Hyvin pysyi. Vähän meinas haistella tekonurtsia. Pienellä huomautuksella lopetti. Oikein rauhallinen makuu vaikka vieressä täysin vieras bokseri. Ehkä 2 min.

Sitten Ponchon vuoro. Suora luoksetulo. Ja saatiinhan taas Ponchon häröily esiin. Kkun oli vieras paikka ja vieras ihminen niin otti vissiin sen verran häiriötä että ekalla jäi eteen seisomaan. Vähän nuhtelin ja talutin pannasta takasin lähtöpaikkaan. Toinen toisto hyvä vauhti ja nyt nappisuoritus. Hyvä sivulletulo.

Sitten Ruutu niin että ensin merkistä palkka. Ja sitten kisamaisesti. Hyvä merkki. Vauhdikas ruutuun meno ja hyvä paikka. Hyvin maahan mutta sitten toinen tyypillinen virhe Poncholle. Kutsu seuraamaan niin Ponchopa tuli oikealle puolelle. Tämänkin joskus tehnyt kisoissa. No muutama toisto niin sain sen seuraamaan.

Sitten Madde : leikittiin vaan ja pidettiin hauskaa. Muutama nopea istuminen patoamiisen kautta. Sitten pois.

Poncho teki vielä omalla vuorollaan metallinoudon. Lähti hyvin ja vauhdilla. Kapulalla rupesi haisitelemaan maata. Taas huomautus. Uusi yritys. Nyt hyvä suoritus. Mä en käsitä. Poncho teki kaikissa juuri niitä virheitä mitä se tekee helposti kisoissa. Aina ensin pitää keksiä jotain sijaistoimintaa ja sitten vasta voi suorittaa omalla tasollaan. Noh katotaan korjaantuuko noi jutut kevättä kohden että voiko sitä ilmottaa kokeeseen. Täytys vaan aina saada tosi paljon uusia ihmisä ja paikkoja..plaah. Liekkö jaksaa mutta katotaan. Jospa se tutulla kentällä toukokuussa suostuisi tekemään hommat omalla tasollaan. Kun se oikeesti tekee suurimmaksi osaksi asiat vauhdikkaasti ja motivoituneesti ja sitten yhtä-äkkiä aina keksii jotain.

Madde teki vielä seuraamista; joka oli iloisen oloista :) Vähän meinas mennä yliyrittämisen puolelle sivulle siirtymiset josta seurasi hieman taakse vinot perusasennot. Mutta hän niin yrittää :))
Sittten ruutua niin että juoksi pallolle joka oli ruudussa. Lähtee kyllä tuhatta ja sataa ruutuun. Ahnehdin vähän matkassa kun ei olla oikeesti tehty kun pari kertaa tätä liikettä. Kun pidensin matkan niin teki banaanin ruutuun. Eli kiersi merkit ja meni sivusta sisään. Lyhemmällä matkalla meni suoraan pallolle.

Lopuksi vauhti luoksetulo.

Tässä pieni pätkä seuraamista
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...