keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Madden ekat agility treenit

Tänään oli Madden ekat agility treenit. Mentiin jo 7 estettä putkeen. Rimat oli hypyissä 20 cm. Mentiin siis hyppyjä, putkia ja okseria. Otettiin muutaman toiston verran takaaleikkausta ja hyvin Madde kääntyi oikeaan suuntaan. Myös jarrutusta putkella ja hypyllä tehtiin. Hyvin ohjautuu. Keinua ottettiin myös erikseen. Ei ihmetelly yhtään. Salme auttoi meitä keinun kanssa ja laski sitä alas. Kontaktin teki hienosti ja pysyi kontaktilla hyvin. Tosin siis alusta oli tietenkin kontaktitreeissä apuna.

Hieno pieni koira! Hyvä siitä tulee. Käytän treeneissä palkkana makupaloja sillä uskon että lelu nostaisi liikaa virettä vielä tässä vaiheessa kun taitoa ei ole niin ei sillä vauhdilla mitään tee. Leikittiin lopuksi lelulla hetki.

Poncho oli aluksi sika! Sitten kun mulla vähän kiehahti niin koirakin meni hienosti. Tehtiin pitkää 40 esteen rataa. Rata oli tosi kiva, sellanen vauhdikas mutta mihin sai hyvin erilaisia ohjauskuvioita tehtyä. Kontatit otti hienosti. Keinu voisi olla nopeampi mutta ainahan se on ollu sellanen hidas.

Madde mitattuna 49 cm 7 kk. Kiloista en tiedä. Tuollanen siro tirppanahan se on. Vielä se varmaan sen sentin kasvaa. 8-9 kk kasvulinjat ovat jo sitten kiinni joten toivotaan vielä se viimeinen sentti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...