tiistai 22. tammikuuta 2013

Agility treenejä

Madde ja Poncho pääsivät taas Kajaaniin treeneihin. Poncholle oli 40 esteen rata mutta ohjaaja oli niin unessa että mentiin suosiolla vaan pätkissä koska en vaan saanut rataa päähäni. Poncho oli hyvä! Hyvä vire ja hyvin kuulolla :) Rataan mahtui kaikki kontaktit, paljon putkia ja menevää rataa. Treenattiin persjättöjä ja takaakiertoja. Kontaktit meni tosi hyvin. Puomin alla oli kolmen putken "putki-helvetti" ja aattelin että me ei ikinä siitä suoriuduta sillä Ponchohan rakastaa putkia. Mutta Ponchopa päätti olla erityisen hyvä ja sujahteli aina oikeeseen putkeen. Kaiken kaikkiaan koira oli hyvän tuntuinen!

Madde teki aluksi muutamaa estettä mutta lopuksi mentiin yhteensä 19 estettä putkeen mikä oli kyllä hieno saavutus! Tosin hypyt siis 20 cm ja putkia oli myös radalla. Mentiin useasti samoja esteitä. Itse "rata" ei siis ollut pitkä. Mutta oikein hieno pieni koira. Myös takaaleikkauksia otettiin ja hyvin Madde kyllä kääntyy ja ohjautuu muutenkin!

Tässä muutama video kun oltiin täällä Sotkamossa treenaamssa. Kyllä sitä olosuhteiden pakosta ulkonakin näköjään voi treenata ;) Vaikka mieluummin sitä kyllä lämpimässä treenaisi :) Tehtiin myös keinua, rengasta ja pussia. Renkaan kohdalla Madde taas yllätti minut täysin. Muutaman toiston otin niin että jätin Madden istumaan renkaan taakse ja naksautin kun vedin sen siitä läpi. Mutta sitten Madde päätti ruveta itsenäisesti menemään rengasta ihan oikein vaikka seisoin renkaan vieressä. On se vaan pätevä pentu! Keinukin meni hienosti. Menee kauheella vauhdilla alustalle. Nyt siis tehdään niin että miä pidän koiran pannasta ja avustaja laskee keinua alas. Ei siis suorita itsenäisesti keinua vaan minä pidän kokoajan pannasta kiinni.

Tässä pari videon pätkää


https://www.youtube.com/watch?v=8oOqBKWoSbc

https://www.youtube.com/watch?v=z_nVe2UsJSQ

https://www.youtube.com/watch?v=t_G6ptNp6MY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...