Siirry pääsisältöön

Madden ALO toko 24.11.13

Ajeltiin Maijun kanssa Kuopioon. Alo luokassa oli 18 koirakkoa ja luokka alkoi klo 14. Oltiin Madden kanssa toisessa paikallaolo ryhmässä. Luoksepäästävyys meni ihan kivasti. Tuomari sanoi että antakaa koirien tulla vastaan jos ne haluaa ja kyllähän Madde halus. Siitä oli aivan ihanaa kun joku vähän rapsutteli :) Makuu oli hyvä, makasi rauhallisesti. Tarvitsi toisen ylösnousu käskyn muuten ihan jees. Näistä 10 ja 9

Remmissä seuraaminen oli ihan ok. Juoksusta kun sanoin että sivu niin meinas mennä maahan. Annoin sitten toisen käskyn seuraamiseen. Täyskäännöksen tein oikealle ja se aukes muuten siistiä seuraamista. Tästä 9 .

Vapaana seuraamisessa Madde luuli että tulee joku jättö liike ja alussa jäi vähäksi aikaa taakse. Käskytin uudestaan ja lopussa täyskäännös oikealle aukesi kun Madden mielestä liikkurille piti heiluttaa häntää ;) Tästä 8

Liikkeestä maahan ok. Tästä 9

Luoksetulo, Madde pysyi hyvin, tuli hyvin mutta mun takana oli sellainen matala valkoinen merkki joka piti käydä katsomassa. Tuli sen jälkeen eteen ja siitä käskyllä sivulle. Tästä 7

Liikkeestä seisominen, tämä oli hyvä. 10

Hyppy, tämäkin onnistui. 10

Kokonaisvaikutus 10

yhteensä 176 p. ja sillä sijoituimme 3. :)

olihan siellä sellasta mitä pitää korjata mutta kun niin vähän olemme päässeet häiriöön treenaamaan niin täytyy olla enemmän kuin tyytyväinen! Madden kanssa oli niin hauska olla kehässä kun se on niin iloinen!

Maiju kisasi Wendyn kanssa huimat 194 p. ja voitti :) Hyvä meidän tiimi!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!