Siirry pääsisältöön

Tilanne katsaus

1,5 viikkoa kokeeseen. Eilen oli hyvät häiriötreenit. Maddelle edelleen hieman vaikeuksia jättää ihailematta kavereiden suorituksia mutta hyvin tsemppas. Luoksetulossa jätin istumaan ja Sari teki Taavin kanssa vieressä niin meinas pienen bc:n silmät lukittautua leluihin. No onneks sain hyviä toistoja ja kun tuli hyvin palkkasin agiputkella. Siitähän se pieni ruskea innostui täysin.

Seuruussa oikealle käännökset parantuneet hyvin. Oli vähän innokas ja meinas vähän edistää. Nyt tehtävä niin että seuruuttaa ja palkkaa liikkeestä oikeasta paikasta. Hyppy oli ihan ok. Tein motivaatiota. Ei ollut toko hyppyä niin menas vähän keulia kun hyppy oli agihyppy. Läsähti kerran maahan ja meinas kääntyä hypyn sivuun kun luuli tekevänsä irtoamista.
Jääviä en nyt tehnyt kun keskityin häiriö seuraamiseen ja luoksetuloon.
Paikkamakuu hyvä. Luoksepäästävyys hyvä.

Hyvillä mielin jatkan kokeen odotusta. Ja pliis ei juoksua nyt!

Tein lopuksi muutaman toiston noutoa niin että innostin koiraa heitin ja päästin. Otin luovutusasennon mutta palkkasin taakse agiputkeen. Tulipa noutoon terävyyttä :) Aivan tosi hienon ja täsmällinen suoritus. Pätevä Madde.

Ebban kohdalla meinas mennä siihen etä saan sen odottamaan hiljaa kun kuumui taas kun kuuli että muita kehutaan ja meinas vinkua/haukkua odotellessa. Ehkä jätän sen tulevaisuudessa autoon odottamaan kun ei kestä kuunnella hiljaa kun muilla on kivaa. Oli ylivireessä. Meni vähän sähläämiseksi mutta välillä sain ihan hyviä pätkiä seuraamista. Vieläkin se on vaikein jos otan yhden askeleen eteenpäin niin ei meinaa ymmärtää tulla mukana. Tein oikeestaan vaan namilla kun oli niin kuuma jo valmiiksi. Ihan vähän leikin. Tein pienen pätkän paikkamakuuta. Kumma kyllä rauhoittui hyvin makaamaan. Maahanmenoja ja luoksetulon loppuasentoa. Otettiin yksi vauhtiluoksetulo. Lopuksi otettiin rauhottumista. Hyvin kuitenkin rauhottui.

Tänään Ebba ja Madde pääsee agitreeneihin. Ebbakin pääsee ensimmäisiin oikeisiin treeneihin.

Tässä Ebban kepit yhtenä päivänä.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!