Siirry pääsisältöön

Rakas raivostuttava rakkini 8 vee

Poncho täytti eilen 8 vuotta. Ei kyllä ole ollut kaikkein helpoimmat 8 vuotta. Tuo koira on ollut opettavainen. Toki tykkään siitä mutta ei kyllä tule toista tuollaista mulle enää. Onnea ponnea rakas rakkini <3


Ebba on nyt kohta 9 kk ja olen päättänyt että nyt se saa pikkuhiljaa aloitella agilityn treenaamisen. Tällä viikolla se pääsi kaksi kertaa treenaamaan. Eka käytiin Vuokatti huskyn hallissa. Siellä pohja on sen verran liukas että ei kauheesti viiti tehdä siellä. Ebba on kyllä mainio. Vaikka se on tosiaan touhukas, vilkas niin silti se keskittyy hyvin kun tehdään. Tekeminen itsessään palkkaa sitä tosi paljon. Toki se tykkää leikkiä leluilla ja ahnehan se on.

Maddeen joutui viime treeneissä säätämään hieman kuuliaisuutta. Meinas vaan sujahdella läpi käskyistä. Ja ne 0-kulman hypyt ja päälle juoksut. Ne on nyt treenattava kuntoon. Maddea vie mun liike niiin vahvasti eteenpäin että ei mitään toivoa tällä osaamisella saada sitä siinä vauhdissa tulemaan hypyn yli. Ja jos joudun varmistelemaan niin sitten olen myöhässä. No muutenkin kohta on Madden tauon paikka. Tammikuun se taukoilee. Uskon että tässä välissä tauko tekee just hyvää kun meinaa tuo kuuliaisuus hävitä kun vauhtisokeus iskee.

Madden treenattavien lista:

Takaakierrot kuntoon niin että häiriöputki on hypyn lähellä
päällejuoksut kovasta vauhdista
kontaktien naksuttelua ja keinua itsenäisemmäksi
vois asennella vähän jarruja siihen muutenkin
takaaleikkaukset

Tässä toissaviikon treenistä pätkä


Ebster humputtelee


Ebban oikeet treenit

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!