Siirry pääsisältöön

Seuramestiksiä ja treeniä

Sunnuntaina oli seuramestikset ja Madde osallistui mölliluokkaan. Olisin halunnut osallistua ykkösluokkaan kun siellä olis ollut kaikki esteet mutta kaikki kisasivat oman tasoisessa luokassa. Rata oli sellasta baanatusta ja sorruimme pieniin virheisiin joista nopeasti tulee isoja virheitä kun koira ehtii sekunnissa joka paikkaan. Muistutukseksi itselle, älä huuda mitään kun koira on riman päällä tai ylipäätään tee mitään kun koira on riman päällä ja ohjaa koiraa kunnolla :) Saman radan sai mennä kaksi kertaa.
Hauskaa kyllä oli!!

Viikko toko kokeeseen. Pientä pihatreeniä tänään. Seuruutusta niin että palloja maassa ja merkkejä joka paikassa. Luoksetuloon vaikeutta että juoksee kaikkien mahdollisten lelujen yms ohi. Tämä meinas olla vaikeaa Maddelle. Muutaman vinon luoksetulon loppuasennon jälkeen otin ihan lyhyellä matkalla että sain vaan onnistumisen ja laitoin Madden tauolle. Tauon jälkeen tekikin täydellisen nopean luoksetulon. Tein myös liikkeestä seisomisen.
Löysin mun tokokamat ja Madde pääsi juoksemaan merkille. Onkohan mulle iskenyt joku toko hulluus kun ajatukset rupeaa kääntymään ylempiin luokkiin vaikka joskus sanoin että en meinaa kisata kun alemmat luokat Madden kanssa. No kattellaan..

Ebba teki vähän vauhti noutoa. Ei meinannut haluta vaihtaa kapulaa palloon joten vaihdoin lelua patukkaan. Siihen vaihtoi hyvin. Leikkimistä oon nyt tehnyt Ebban kanssa vhän vähemmän kun tuntui että meni aina niin kierroksille siitä. Vähän on lelun palauttaminen huonontunut kun vihdoin kun saa lelun niin lähtee juoksentelemaan sen kanssa. Täytyypä pohtia tuota.

Tässä ensin Madden möllirata ja sitten tämän päivän agitreenit
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!