Siirry pääsisältöön

Tottistelua ja ja ihan vähän agia

Madden kisoihin n. kuukausi aikaa. Liikkeet on ihan hyvin kasassa. Häiriötä pitää nyt joka kerta treenata. Eilen käytiin Vuokatti Huskyn hallilla treenaamassa ja aloitettiin paikallaoloilla.

Maddelle teen nyt niin että valmis-sanan jälkeen odotutan sitä jonkun verran ennen kuin käsken sen maahan. Tämä on ollut hieman haastavaa kun käsky ei tulekkaan heti. Madde on tehnyt niin että tiivistää vaan perusasentoaan. No nyt sain pari hyvää toistoa. Makaa ihan ok. Pää kyllä pyörii vielä jonkun verran mutta se varmasti korjaantuu toistojen myötä. En yhtään pelkää että lähtis makuulta. Ainut mikä pitäs korjata on se että Madde makaa lonkalla. Se menee siihen asentoon jo heti kun käsken sen maahan. Oon nyt yrittänyt palkata makupalalla hieman eteen päin että korjaisi ryhtiä mutta katotaan miten se lähtee korjaantumaan.

Seuruu hyvää. Meillä oli tosi kova häiriä kun Taavi leikki pallolla ja pallohan on Madden ihan ykkösjuttu. Aluksi meinas olla vaikeaa kun ei saanut katsoa leikkivää Taavia ja etenkin sitä vierivää palloa, mutta hienosti Madde tsemppas. Palkkasin paljon siitä kun jätti vaan häiriön ja otti kontaktia.

Hypyssä sama että pallo oli jätetty hypyn taakse vähän kauemmaksi ja voi pientä bc:tä kun se oli hankalaa olla välittämättä siitä pallosta! Se pallo oikein huusi Madden nimeä :D Sain kuitenkin Madden hyppäämään hypyn vähän tsemppaamalla sitä mutta sitten kun Madde tsemppas ettei mene pallon luokse niin se läsähti stop-käskyllä maahan. Rikoin kaavan niin että palkkasin makupalalla hypyn jälkeen.

Maddelle siis paljon palloja häiriöksi maahan. Voi kun tuota tokoakin pitäisi ihan oikeesti päästä kunnolla treenaamaan kunnon häiriössä. Ikävä tuli Espoon hyviä tokotreenejä joissa Aramiksen ja Ponchon kanssa aina käytiin.

Ebba humputteli seuraamista ja sivulle tuloja. Vähän istumista,maahanmenoja ja makuuta.

Tässä video Ebban humputtelusta


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!