Siirry pääsisältöön

Poncho kisoissa ja Tuulia Liuhdon koulutus 1.päivä

Poncho palasi luksuslomaltaan Helsingistä ja veimpä sen kylmiltään kisoihin kun en ehtinyt sitä treenata. Sen verran tehtiin että kävin ottaa puomin ja A-n kontaktit.

Oman seuran kisat ja 3x3 starttia kolmosille. Aloitettiin agiradalla joka olikin sujuva kolmanneksi viimeiselle hypylle saakka jossa myöhästyin vähän niistosta ja Poncho hyppäs aika pitkälle esteen taakse. Lähdin sitten niistosta liikenteeseen ja kun olin jo menossa näin että Poncho ei tullutkaan niistoon mukaan vaan kääntyi mua vasten ja hyppäsi sitten lopulta hypyn väärin päin ja siitä hyl.
Toinen startti kans agirata. Lähtöön mentäessä Poncho ei ollut kontaktissa ollenkaan. Etsi vaan Aleksia katseellaan. No rata olikin ihan kauhu :D Poncho lähti moikkailemaan tuomariakin kesken radan..siis apua..mun 8 vuotias koira! No tästä suivaantuneena tehtiin vikalta hyppäriltä 0 sija 2. ja saatiin hyppyserti. Poncho vissiin kuuli kun puhuin että nyt saapi koira jäädä eläkkeelle jos rupeaa haahuilemaan radalla ;)

Tänä viikonloppuna on Tuulia kouluttamassa meitä täällä.Kiitos Hifin :)  Rata aika haastava meille mutta oppiahan me lähdettiin hakemaan. Madde hullaantui kaikista putkista mitä radalla oli ja karkaili kyllä vähän niihin. Nyt täytyy ehdottomasti ottaa tuo putkiin karkailu pois. Sitä ei saa sallia. Madde väläytteli ihan hienoa tekemistä välillä. Huomenna jatkuisi. Saa nähdä miten meillä sitten menee. Madde sai kehuja kyllä vauhdistaan, käännöksistään ja sähäkyydestään. Hieno pikku-formula :)

Ekan päivän jälkeen treenattavien asioiden listalle nousi seuraavat asiat :

Sylkkäri

Keppien treenaaminen seinää vasten niin että palkka edessä

Putkiin ei saa antaa yhtään karkailla. Meni siis pari kertaa törkeästi läpi ohjauksesta. Eikä saa antaa nyt yhtään sen juoksennella niihin itsenäisesti.

Pituuden sivuttaisetäisyys, eli irrotus pituudelle

Nämä nyt ainakin, saa nähdä mitä huomenna tulee ;)

Yritin tehdä kaikista pätkistä videon mutta onnistuin jotenkin laittamaan moneen kertaan keppikohdan videolle. Joten samat treenipätkät tulee videon lopussa useasti. Koittakaa kestää ;)
Ponchon 0-rataa on vaan facessa, sitä en saa linkitettyä tänne mutta hyl radat on tässä


Kommentit

  1. Voi että, voin hyvin kuvitella pienen formulan-Madden intoa putkia rallatellessa. Niistä saa niin hyvät kiksit. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!