Siirry pääsisältöön

Levin ja Oulun reissu

Poncho jätettiin Helsinkiin Aleksin hoiviin niin tuli mahdollisuus lähteä BC:n kanssa Leville isää moikkaamaan.
Oli luvattu hieman sateista keliä mutta ajattelin että tuleepahan nyt ennen lumien tuloa käytyä.
Ajelin keskiviikkona perille. Pysähdyin Rovaniemellä Erjan luona kahvilla ja koirat sai juosta Tikki kelpien kanssa. Olin keskiviikkona illasta perillä.
Torstaina käytiin Levin huippu kiertämässä mutta ilma oli kylmä, tuulinen ja sumuinen.


Iltapäivästä kiertelin Levin ympäristössä kuvaten ja lenkkeillen. Kilometrejä taisi kertyä n.10.Perjantaina päätin lähteä kiertämään Levi kierroksen. Reitin pituus n.18 km
Maisemat olikin todella upeat ja ilma hieman kirkkaampi. Lauantaina ajelinkin Ouluun Marian luokse jonne myös Erja oli saapunut Tikki kelpien kanssa. Marialla oli uusi koira, aivan ihastuttava Mudi-poika Huuti. Kakaroilla riitti hauskaa :D
Tehtiin myös jällkeä ja esineitä sunnuntaina. Madden jälki ehkä n. 150 m ja siinä kolme keppiä ja yksi kulma. Nameja epäsäännöllisesti jäljellä. Hienosti jäljesti. Vähän pyörähti kulmassa mutta tosi intensiivisesti etsi jäljen. Kaikki kepit nousi.
Ebban jälki ehä 50m jossa nameja melkein joka askeleella. 3 kpl keppejä. Ekan kepin kohdalla estin liinasta ja niinhän se keppi nousi. Loput kaksi nousi ihan ilman apuja :) Niin päteviä pieniä koiria.
Maddelle esineruutu niin että kaksi esinettä valmiiksi vietyinä. Vähän meinas olla vaikeuksia lähteä ekalle pistolle mutta eteni kuitenkin lopulta hienosti ja löysi esineen. Toinen esine tehtiin niin että Maria kävi näyttämässä että sain hyvän motivoituneen suoran piston. Ebballe näytettiin vienti jonka jälkeen hienosti etsi ja löysi. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!