sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Hifin kisat 26.4 ja Okk:n kisat 3.5

Madden ilmoitin Hifin kisoihin. Ykkösille kaksi starttia. Molemmat agiratoja. Maissin kanssa lähdettiin puolenpäivän aikoihin  ajelemaan kohti Kajaania. Kisat olivat Kajaanin pallohallissa. Radat kivoja. Ei liikaa baanatusta. Ekalta radalta tippui eka rima. Sen jälkeen olin hieman ajatuksissani mutta tehtiin kuitenkin loppu puhtaasti. Tällä 5 tultiin 2. :) Mari voitti Moodilla.
Toiseen starttiin sain asenteen kohdalleen ja ratakin tuntui kivalta. Aivan tosi hyvä rata kunnes Madde sujahti keppien toiseen väliin. Tultiin aika kovaa kepeille enkä jarruttanut sitä tarpeeksi. Tämän jälkeen meni vähän pasmat sekaisin ja lopulta otin hyl:n kun korjasin A:n kontaktin. Tämä rata oli kyllä huippu siihen saakka.


Okk:n kisat 3.5 ja Madde ilmotettu 3 starttiin. Aamulla vähän kehtuutti herätä ja kisafiilis oli vähän kateissa. Vielä kisapaikallakaan en oikein saanut hyvää fiilistä itselle. Radat oli ihan kohtuullisia. Aika vauhdikkaita suoraan baanatus ratoja mutta ei siis mitään vaikeita.

Ekalta radalta hyl A:lta kun Madde otti kontaktin mutta kun pidin koiraa tahalteen pitkään kontaktilla niin ei pieni formula malttanut pysyä vaan liukui eteenpäin. No ei auta kun palauttaa koira kontaktille ja ulos kehästä. Toiselle radalle olin päättänyt että tehdään rauhalliset kontaktit joka kontaktiesteelle. Keinu meni hyvin. Mutta puomilta otin sitten hyl:n kun taas pysähtyi hyvin mutta pidin pitkään ja lähti ilman lupaa. Korjaus ja ulos kehästä.

Hyppäri oli sellanen baana että nauroin kun katsoin rataa. Madden unelmien rata, mun ei niinkään. 4 putkea joista yksi suoraputki. Tiesi kiirettä minulle.
Alussa tein vastaanottovalssin putken jälkeen ja Madde meinas livahtaa mun toiselle puolelle. Tässä säädettiin hieman että sain koiran näppeihini. Tämän jälkeen mentiinkin sitten ihan sujuvasti eteenpäin. Loppusuora koostui hyppy-rengas-pussi-hyppy yhdistelmästä. Pussista ulos tullessaan kääntyi minua päin ja taas pari pyörähdystä mutta sain koiran vikan hypyn yli ja tehtiin 0 ja sert!! Ja menolippu 2-luokkaan :))

Huh huh mikä päivä mutta olen iloinen että päästiin vähän mutkikkaimmille radoille sillä nuo suoraan baanatukset kuumentavat Madde jonkin verran.

Videota ei valitettavasti ole mutta tässä kuva Maddesta ja tuloksista. Kovempaa oltas päästy jos olisi ollut sujuvaa mutta meille riittää nolla oli se minkälainen nolla tahansa. Tässä olen itseeni tyytyväinen että taistelin enkä luovuttanut kesken!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...