torstai 24. huhtikuuta 2014

Maddesta geenitestit

Tänään lähtee Maddesta CEA,TNS ja CL geenitestit Laboklin-labraan Saksaan. Siksi tuonne labraan kun meiltä töistä lähetetään sinne muutenkin, joten kaikki lähetteet yms..ovat valmiina. Vastaukset tulee 2 viikossa. Niin jännää!

Huomenna lähetään Kajaaniin kisaamaan kaksi starttia Madden kanssa

Madden ja Ebban jäljet on edistyneet todella hienosti. Maddelle olen nyt tehnyt n. 10-20 m janaa. Keppi sitten heti palkkana kun nostaa jäljen. On se kyllä niin nopea oppinen!

Ebba on nyt ymmärtänyt että kepit nostetaan ja ne nousee hienosti. Jäljen ajo on välillä hieman vauhdikasta kun ei oikein malta syödä ruokaa jäljeltä. No edetään kuitenkin niin että kehun kun on jäljen päällä.

Esineitä ollaan aina lenkillä sillon tällön otettu. Madde meinaa tehdä kaarta. Ajattelin että sitten puutun siihen kun motivaatio on kova ruutuun ja esineet nousee varmasti. Sitten hinkutan pistot suoriksi.

Ebba menee hienosti suoraan ja käyttää nenäänsä hyvin. Nyt täytys ottaa erilaisia esineitä kun yksi kerta selvästi merkkasi esineen mutta ei ottanut kun ei ollutkaan lelu.

Tokossa menee asiat kivasti eteenpäin. Madde aloitti viimekerralla myös tunnarin opiskelun. 3 toistoa omaakapulaa piilotettuna. Joka kerta hienosti reagoi hajuun, nosti ja toi kapulan. Kyllä olin taas ällistynyt kun eihän se ole edes tunnarikapulaa suussa pitänyt. Madde <3

Ebban seuruu on nyt loksahtanut hyvin. Liikkeestä maahan menosta olen yrittänyt nyt häivyttää apuja pois. Vähän on vielä välillä vaikeaa ;)

Ammuin molemmille 6mm starttarilla. Ei mitään reaktiota kummallakaan!! :)
Poncho pääsi yks kerta tekee ruudun. Ja se tekikin ihan täydellisen sellaisen :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...