perjantai 7. helmikuuta 2014

Valmennusryhmäpaikka Maddelle

Olen molemmilla koirilla ( Madde ja Ebba ) käynyt irtotunneilla Activella. Vihdoin alkuviikosta sain mailin, että Maddelle olisi paikka valmennusryhmästä :)) Niin iloinen!! Odotan todella paljon tätä kevättä ja kuinka treenit lähtevät menemään. Ebballe ostan toistaiseksi irtovuoroja ja käydään sitten aina itseksemme treenailemassa lisäksi.

Ponchon käytin "vanhuus tarkissa" eli katsoin perusveriarvot ja otin selästä rtg-kuvan. Kaikki ok. Selkä edelleen puhdas. Saa siis vanheta rauhassa. Ainut mikä tuli toissapäivänä oli kynsivamma. Eka mun koiratalouteen ikinä. Huono omistaja ei ollut muistanut leikata kannuskynttä kun oli leikannut muut kynnet niin heti kostautui. Poncholla on kyllä tosi hyvät ja vahvat kynnet muuten.

Ebba täyttää huomenna 11 kk. Sehän on ihan aikuinen koira kohta ;) Juoksua ei ole vielä kuulunut, ehkä se kohta tulee. Seuraamista olen nyt vienyt eteenpäin ja muutenkin vähän laittanut sitä ruotuun ;) Se kun on saanut olla sellainen lapsikoira, kun on laumassakin pahnan pohjimmainen. Se kyllä nousee tosi kivasti tekemisestä. Välillä meinaa vähän herneet ylikuumentua jos on liian kivaa. Treeneissä Activella huomaa sen että ei olla oltu yhteistreeneissä ja ottaa jonkun verran häiriötä yhtäaikaa treenaavista. Tai siis silloin kun ne juoksee kovaa esim putkeen. No uskon tämän vähenevän kun päästään säännöllisesti häiriöön treenaamaan. Kovasti sen silmät meinaa nauliintua kavereihin radalla kun odottelemme omaa vuoroa. Olen tämän käyttänyt hyväkseni ja vaatinut sen ottamaan kontaktia. Välillä on ollut hieman vaikeaa ;) Mutta tuonkin uskon vähenevän kun tottuu häiriöön. Sehän on sellainen maalaistollo.

Tässä lyhyt video treeneistä kun oltiin Kas:n hallilla yhtenä päivänä. Vähän käännökset valuu, mutta tietääpähän mitä treenataan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...