Siirry pääsisältöön

Madden saikku ohi ja juoksu alkoi

Käytiin Madden kanssa Patricialla hoidettavana ja onneksi mitään aristuksia tai puolieroja ei enää löytynyt. Maddella oli siis reisilihaksen yläkiinnityskohdan venähdys/revähdys ja se on nyt parantunut ja saamme elää normaalia elämää.

Katselinkin jo kisakalenteria ja mennään ainakin Hyvinkäälle kisaamaan 18.2 ja mahdollisesti Janakkalaan sitten kuun lopussa.Madde aloitti myös juoksunsa. Katselin eilen viime vuoden päivityksiä ja huomasin, että eilen oli alkanut vuosi sitten juoksu. Joten Madde on tarkka tyttö tässäkin asiassa. Nyt jos tästä laskee niin seuraavat juoksut tulee sitten lokakuussa ja siitä seuraavat kesällä 2018. Joten jatkan mietiskelyä mikä on paras ajankohta seuraaville pennuille. 
Olen päättänyt kokeilla opettaa Katelle juoksareita. Tilasin Treat&Train-masiinan ja nyt täytyisi vaan uskaltaa aloittaa. Myös Puhdin juoksu An opetuksessa tulen käyttämään tuota masiinaa. Kate täyttää kohta vuoden. Tavoite alkaa kisamaan agissa 2 v. joten mulla olisi tässä vuosi aikaa puuhastella noiden juoksareiden kanssa. Saa nähdä miten tuo projekti sitten menee.
Ihanaa kun päivät on jo pidentyneet ja ehtii lenkille vielä valoisan aikaan, kun mies tulee kotiin töistä. Yhtenä päivän oli upea auringonlasku tuossa järvenjäällä. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!