Siirry pääsisältöön

Niin se vuosi vaihtuiEbban juoksut oli ja meni, eikä Puhtikaan käyttäytynyt mitenkään ärsyttävästi tärppipäivinä. Hyvä niin!

Uusi vuosi vaihtui rustoluita syöden, eikä mitään ihmeellisyyksiä siihenkään liittynyt. Kate vähän käänteli korviaan, kun tuossa naapurissa ampuivat raketteja mutta onneksi luunsyönti vei kuitenkin voiton.
Madde on nyt saikulla, kun se reväytti reisilihaksen yläkiinnityskohdan. Toivataan, että saadaan jalka kuntoon ja päästään kisaamaan. Mulla oli tarkoitus osallistua tulevana viikonloppuna EO karsitakisoihin Tampereelle, mutta nyt ne jäävät välistä. Täytyy rauhassa parannella tuo revähtymä, ettei siitä tule pidempi aikaista harmia.
Puhti on edennyt agitreeneissä nyt huimaa vauhtia. Kepit se oppi tosi nopeasti ja keinuakin tehtiin jo radalla. Vielä haluan työstää hieman Ata, jotta sen suorittaminen oikealla tavalla olisi Puhdille selkeämpää.

Puhdin kanssa käydään nyt varmaan muutaman epikset ja katsastetaan millä mallilla ollaan.


Vaikka tokoa ei olla treennattu pitkään aikaan mitenkään säännöllisesti, niin nyt kun ollaan käyty pari kertaa kimppatreeneissä, niin on ollut kiva huomata, että Puhti rupeaa olemaan valmis aloluokkaan. Vielä pitää saada vähän enemmän toistoja ryhmäpaikkamakuusta ja käskytyksestä, mutta on ollut kiva huomata että liikkeiden ketjuttaminen ei tuota Puhdille mitään ongelmaa. Tai noh..ongelmaa ehkä siinä mielessä, että meinaa kuumua palkkaamattomuudesta, mutta en pidä sitä ollenkaan huonona asiana. Treeniä vaan vähän lisää niin hyvä tulee.

Ebbakin on päässyt nyt hieman enemmän tekemään juttuja. Käytiin paimentamassa Pukkilassa ja treenattiin jakoa. Vitsit se oli mulle vaikeaa, mutta ei se auta kuin treenata. Ebballe tavoite on keväällä käydä BH koe ja sitten toivottavasti vihdoin päästään kisaamaan jäljelle!

Kesän aikana sitten treenaillaan myös niitä paimennuksen 2 luokan juttuja ja loppukesästä olisi tarkoitus sitten kisata Ebban kanssa sielläkin.Myös Kate etenee agissa kivasti. Se on käynyt nyt n. 1-2 kertaa viikossa treeneissä. Yleensä toisella kerralla tehdään tekniikkaa ja toisella kerralla mennään pieniä radan pätkiä. Rimat on vielä ihan matalalla. Nyt pitäisi päättää rupeanko tekemään sille sitä juoksupuomia vai miten..huoh!
Kate tuntuu kivalta ohjattavalta. Se tulee hyvin ohjauksiin, mutta irtoaa tarvittaessa kivasti. 
Paimennuksessa keskitytään nyt siihen, että flänkeille lähdöt olisi rauhallisia ja rentoja. Sain joululahjaksi Kicksparkin ja se on kyllä kiva peli. Ebba nauttii vetämisestä paljon ja täällä onkin hyvät baanat tuohon hommaan. Sillä on myös hyvä potkutella menemään järvenjäällä.Puhdille on nyt varattu luustokuvausaika maaliskuulle. Saadaan sekin hoidettua pois alta :)
Puhti 18 kk
Kate 11 kk


Tässä jotain videoita


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!