Siirry pääsisältöön

Kevät on täällä

Nyt tuntuu siltä, että kevät on saapunut. Ilma jotenkin tuntuu keväisen lämpimältä. Innolla odotan kesän saapumista. Tarkoitus olisi, että lampaat saapuisivat toukokuun puolen välin aikoihin. Vielä on mietinnässä tuleeko kanat ja ankat tänä kesänä vai vasta vuoden päästä.

Vähän ollaan taas aloiteltu paimennustreenaaminenkin. Kate on vielä aika vallaton ja tarvii sytyttelyä. Ebba tuntui tauon jälkeen tosi kivalta. Sen kanssa pitäisi nyt treenata jakoa ja pilliä.

Ebballa oli 8.3 synttärit ja meidän lauman kuningatar täytti 4v. Onnea Ebba <3
Madden kanssa ollaan kisailtu vaihtelevalla menestyksellä. Janakkalassa tehtiin agiradalta nolla. Pieni pyörähdys lopussa vei meiltä sertin. Tultiin sillä nollalla kuudenneksi kovassa sakissa.

Eilen käytiin Tampereella kisoissa ja eka rata oli hyppäri. Tutustuin yhden putken väärin päin ja tuulettelinkin jo maaliin tultua nollarataa, kunnes Heli tuli kertomaan että rata oli hyl. Sen verran jäi ärsyttämään tuollainen oma sekoilu, että tehtiin sitten vielä tuplanolla sijoilla 2. ja 1 ja saatiin vielä agilitysertikin!
Toukokuun jälkeen Madde voi sitten ottaa vastaan viimeiset sertit. Nyt on kyllä hieno fiilis kun sai tuon tuplan tehtyä, koska se on aina se kaikkein vaikein. Vielä tarvitaan muutama irtonolla sm kisoja varten. Toivotaan, että saataisiin ne tehtyä.


Puhti on käynyt muutamia epiksiä ja ollaan tehy nolliakin. Vielä treenataan kontakteja vähän varmemmiksi ja sitten keväämmällä/alkukesästä olisi tarkoitus startata Puhdin kanssa virallisissa kisoissa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!