Siirry pääsisältöön

Ebba aloitti juoksun

Ebba aloitti juoksun 18.12, joten Puhdille tuli varsinainen tulikaste, kun tytöt tuoksuivat täällä nyt tuplana. Ensin katsoin, että Maddekin aloitti mutta ei se sitten aloittanutkaan, joten se on vielä edessä.

Puhti otti tämänkin asian luonteelleen uskollisen järkevästi, eikä ole missään vaiheessa hössöttänyt turhia. Katen juoksu on oikeastaan jo ohi. Ebban tärppipäivät ovat vielä edessä. Ollaan voitu lenkkeillä koko ajan yhdessä. Juokseminen kavereiden kanssa menee jopa hyvien tuoksujen edelle. Pidän vielä Puhtia ja Katea erossa ensi viikon, että juoksu oikeasti on kunnolla loppunut. Puhti raukka on ihan hämillään, kun ei saa leikkiä sen parhaan kaverin kanssa.

Onneksi tuo Puhdin käytös on tuollaista, sillä en olisi ehkä kestänyt sellaista kokoajan piippaavaa ja hössöttävää urosta täällä.  Mä oon täällä kotona sanonut, että taitaa Aramis olla uudelleen syntynyt, kun niissä on Puhdin kanssa niin paljon samanlaisia piirteitä <3
Ralf kävi kylässä ennen  joulua ja koirilla oli kivaa kun saivat juoksennella pihalla. Oli kiva nähdä Ralfia pitkästä aikaa! Tuolloin oli vielä lunta. Nyt lumetkin on sulaneet pois :/


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!