Siirry pääsisältöön

Puhdin ekat epikset

Käytiin Lahdessa Puhdin kanssa rallattelemassa putkiluokassa ja mölliluokassa. Mölliluokka oli hyppäri ja rimat oli 45 cm korkealla.

Olin ihan kauhuissani putkirallista, kun näin montako putkea radalla oli ja ne mentiin sikin sokin! Ajattelin, että varmasti unohdan radan :D

Yllätyksekseni jouduin ihan juoksemaan, kun Puhti olikin ihan vauhdikkaalla tuulella! Innostui kaahaamaan, mutta oli niin kiltisti silti kuulolla <3 Toinen yllätys oli se, että Puhti voitti.

Mölliradalta tuli yksi kielto. Itseasiassa tutustuin rataan väärin ja kun menin sitten Puhdin kanssa odotelemaan omaa vuoroa ja näin edellisen koiran juuri suorittavan loppurataa tajusin, että olin tutustunut väärin. Ja kielto tulikin radalta juuri siinä kohtaa missä olin tutustunut rataan väärin.

Noh osallistujia oli niin vähän, että voitettiin sillä kiellon 5 tuokin rata.

Puhti oli tosi hienosti kisahallissa. Vähän hiljaa vinkui aluksi, kun oli niin innoissaan mutta rauhoittui hienosti. Makasi joko käy siihen-käskyllä maassa rattaiden vieressä tai sitten oli rattaisiin solmittuna kiinni. Olin tyytyväinen että malttoi niin hienosti olla! Hieno Puhti <3


Tässä radat ja joitain treenivideoitaKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!