Siirry pääsisältöön

Madde kisoissa Kotkassa

Käytiin Madden kanssa Kotkassa kisailemassa 3 startin verran ja oli kiva nähdä samoissa kisoissa myös pitkään fanittamani Tereza Kralovaa koiransa Say:n kanssa. Say on suvultaa aika läheinen MaddexRay-pentueelle, kun Sayn isä on Ray ja emäkin on sukua Maddelle.

Hienoa menoa kyllä tuolla parilla oli, mutta myös hän oli ihminen ja 3 starttiin mahtui myös hänellä peiniä virheitä.

Madden ekalla radalla oli yksi kohta jota mietin jo tutustumisessa. Jäin pohtimaan sen kohdan jatkoa ja sitä kummalta puolelta veisin hypyt. Lopulta tein päätöksen tehdä päällejuoksu-taakaaleikkauksen siihen kohtaan. Radalla Madde luki kuitenkin yhden ohjauksen väärin ja hyppäsi hypyn eri suuntaan, kuin mitä olin suunnitellut, joten en päässyt lähtemään tarpeeksi ajoissa liikkeelle ja myöhästyin pahasti siitä päällejuoksusta ja hyl siitä sitten tuli.

Toka rata oli muuten ihan jees. Tutustumisessa jo huomasin, että kepeille vienti oli sellainen että koiraa oli otettava kiinni yhtä hyppyä ennen muutoin menisi 2 väliin.

Madde kyllä lähti myös puomin kontaktilta aavistuksen ilman lupaa ja jäin sitä miettimään, että pysäytänkö ja kävelen ulos, mutta jatkoin kuitenkin ( ärsyttävää, kun pitäisi pitää kriteerit!! ). Siinä kohdassa olin hetken hukassa ajatuksieni kanssa ja rima taisi tulla jossain siinä alas ja sitten se keppien aloitus..otin kyllä Madde kiinni mutta en tarpeeksi ja sehän pujahti 2 väliin. Eli 10 siltä radalta.

Vikalta hyppärilta sitten 0 ja sillä mentiin hienosti sijalle 3. Olin tyytyväinen, että sain tehtyä nollan vikalta radalta. Sen verran monta rataa ollaan jo menty pikkuvirheillä!

Tässä rata Esan kuvaamana.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!